Të dhëna mbi domainin

Titulli i faqes Partners Albania for Change and Development – Partnerët Shqipëri për Ndryshim dhe Zhvillim
Përshkrimi
Fjalët kyçe
Kategoria Shoqata dhe OJQ
Krijuar me: (sapo)
Regjistrues
partnersalbania.org

Seo Moz

Page Authority 33.927/100
Domain Authority 30.151/100
Moz Rank 33.927/100
Lidhje 15
Lidhje nga jashtë 6
Përmendet në Facebook 11
Alexa ranking #

Google

Google Page Rank 4
Google Indexed Links 653
Google Back Links 0
Yahoo Inlinkns 66

Compete

Renditja sipas Compete 0
Vizitat ditore sipas Compete 0

Alexa

Vleresimi sipas Alexa No Data available.
Shpejtesia e hapjes se faqes No data available.
Fjale-kyçe ligji per ojf-te, c-change shqiperi, vlersimi per ekonomine, fletore zyrtare nr 160, ligji per sigurimet shoqerore, sigurimet shoqerore, ligji nr.7928 date 27.04.1995 per tatimin mbi vleren e shtuar, shqiperi,
Shteti me i renditur ,
#

Bing

Gjithsej URL të indeksuara
Lidhje kryesore brenda faqes

  Te dhena mbi domainin

  Nameserverat ns1.abcom.al - 80.78.66.66
  nscp3.abcom.al - 217.73.131.5
  Statusi i Transferimit Array
  Te dhenat me siper jane te nxjerra nga DB
  Thumbnails powered by Thumbshots

  Reklamat

  Pronat e Fundit


  • domain shqiperia

  Video

  Lajm dhe tema t nxehta

  AKTUALITET

  TEMA TË NXEHTA

  Albforumi