(1of2) Creating Research Posters in PowerPoint - University of Saskatchewan - Training Services

Publikuar nga ITSTRAINING

Regjistroni domainin tuaj .al
a

Creating research posters, part 1 of 2.

Modifikimi i fundit me: 11 orë më parë
Gjithsej: 10813 shikime
Faqja e publikuar: http://www.youtube.com/watch?v=lNLf2kar0vw&feature=youtube_gdata_player

Regjistroni domainin tuaj .al

Komentet e vizitorëve

Komentet më poshtë nuk janë të kontrolluara nga ekipi ynë

Good guide and tips ...
Good guide and tips. Thanks.

Video të ngjashme

Videot më poshtë nuk janë të kontrolluara nga ekipi ynë
Regjistroni domainin tuaj .al

Reklamat

Pronat e Fundit


  • domain shqiperia

Video

Lajm dhe tema t nxehta

AKTUALITET

TEMA TË NXEHTA

KULTURA

Albforumi