Lushnje

Hotel Eldon Park

Hotel Eldon Park

I ri dhe modern ky hotel vjen me standarte bashkohore ne fushen e akomodimit.Hoteli eshte pozicionuar rreth 500 m larg qendres se qytetit dhe ofron nje ambjent relaksues per turistet. Ne hotelin “Eldon Park”do te gjeni nje staf teper te kualif

Reklamat

Pronat e Fundit


  • domain shqiperia

Video

Lajm dhe tema t nxehta

AKTUALITET

TEMA TË NXEHTA

KULTURA

Albforumi