Teatri i Kukullave shfaq “Ulerimat e pyllit”

Teatri i Kukullave shfaq “Ulërimat e pyllit”
Teatri Kombëtar për Fëmijë do të shfaqë në fundjavë, në datat 20 dhe 21 nëntor pjesën me kukulla për fëmijë “Ulërimat e pyllit””.
Të shtunave shfaqjet fillojnë në orën 11:00, ndërsa të dielave jepen dy shfaqje dhe pikërisht në orën 10:30 dhe 11:30.
Për rezervime. Tel.: 042 222 446.

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama

h01