Si te kemi floke te paster dhe pa zbokth

Si te kemi floke te paster dhe pa zbokth
Nese eshte i ndjeshem dhe i irrituar, mund te jete shkak per daljen e zbokthit. Menyra me efikse per te "shpetuar prej tij eshte te perdorni kozmetike specifik me formula delikate, te cila reagojne mbi shkaqet qe rigjenerojne. Shampo, te formuluara me perqendrime te larta te substancave te shkumes, mund te demtojne strukturen e skalpit te kokes. Per te konstatuar me efikasitet zbokthin eshte mire te perdoren lares specifik, te cilet kujdesen per skalpin e kokes. Produkte purifikuese, me perberje dezinfektuese dhe me aksion te ngadalte. Ato me rejat, i pershtaten nevojave specifike te flokeve, duke ruajtur njekohesisht bukurine.

 


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama