Matura ja rezultatet e provimit te Matematikes

Matura, ja rezultatet e provimit te Matematikes
Ministria e Arsimit dhe Shkences ka bere publike sot rezultatet e provimit te matematikes per gjithe maturantet. Te interesuarit mund te lexojne rezultatin qe kane arritur te marrin per provimin e lendes se matematikes, provimit te dyte te detyruar te matures shteterore, noten e pershkallezuar dhe ne fund noten finale.  MASh ka bere me dije se neser nis dhe korigjimi provimit te lendeve me zgjedhje, nderkohe qe ne fillim jave del dhe Formulari A2 per te gjithe te interesuarit qe do te aplikojne per te.


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama