Panairi i punes mundesi punesimi

Panairi i punes, mundesi punesimi
Dhjetra kompani që operojnë në fusha të ndryshme do të marrin pjesë në edicionin e dytë të Panairit të Studimit dhe Punës, këtë fundjavë. Qëllimi kryesor është që kompanitë të kenë mundësi që të intervistojnë të rinjtë që janë arsimuar dhe janë potencial i mundshëm për vende të ndryshme pune, raportoi AS. Çelja e këtij panairi u njoftua nga kryetari i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë së Tiranës dhe nga përfaqësues të Ministrisë së Punës dhe të Bashkisë së Tiranës.

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama