Regjistroni domainin tuaj .al

Rezultatet e provimit te Matures Shteterore 2011, te Lendeve me Zgjedhje

Shkruar nga:  
Postuar më: 4 vite më parë

Rezultatet e provimit te Matures Shteterore 2011, te Lendeve me Zgjedhje
Rezultatet e provimit te Matures Shteterore 2011, te Lendeve me Zgjedhje

Ministria e Arsimit dhe Shkencës publikon rezultatet e provimit të detyruar te Lendeve me Zgjedhje të Maturës Shtetërore 2011

Shkarkoni skedarin PDF duke klikuar  Lidhja 1


Ne skedarete meposhtem jane rezultat per lendet e meposhtme :Anatomi artistike, Biologji, Ekonomi-Filozofi, Fizikë, Gjeografi, Harmoni, Histori, Histori arti, Histori baleti, Histori muzike, Kimi, Njohuri për Shoqërinë, Gjuhë e huaj angleze, Gjuhë e huaj frënge, Gjuhë e huaj gjermane, Gjuhë e huaj italiane, Gjuhë e huaj spanjolle.

Ne pdf qe ju hapet shfrytezoni katerori. e search dhe ne te shkruani kodin tuaj unik dhe shtypni enter.

Regjistroni domainin tuaj .al

Reklamat

Pronat e Fundit


  • domain shqiperia

Video

Lajm dhe tema t nxehta

AKTUALITET

TEMA TË NXEHTA

KULTURA

Albforumi