<![CDATA[VIP Shqiperia.com ]]> http://www.shqiperia.com/feed/vip/ Sat, 15 Jun 2024 22:45:29 +0200 (ShqiperiaCom Shpk - Armand Brahaj) CMS E-Rise ShqiperiaCom Shpk http://blogs.law.harvard.edu/tech/rss 7200 <![CDATA[Tuna braktis te dashurin]]> http://vip.shqiperia.com/art/4478/Tuna-braktis-te-dashurin.html Thu, 31 Jul 2008 03:46:32 +0200 <![CDATA[Te jesh seksi eshte plus per nje femer]]> http://vip.shqiperia.com/art/4477/Te-jesh-seksi-eshte-plus-per-nje-femer.html Tue, 29 Jul 2008 08:01:30 +0200 <![CDATA[Shtrohet ne spital]]> http://vip.shqiperia.com/art/4476/Shtrohet-ne-spital.html Tue, 29 Jul 2008 04:51:29 +0200 <![CDATA[Bono i U2 kumbari i binjakeve]]> http://vip.shqiperia.com/art/4474/Bono-i-U2-kumbari-i-binjakeve.html Tue, 29 Jul 2008 03:31:01 +0200 <![CDATA[E zbehet dhe e dobet]]> http://vip.shqiperia.com/art/4473/E-zbehet-dhe-e-dobet.html Mon, 28 Jul 2008 06:30:00 +0200 <![CDATA[U betohem qe Ganiu ben ligjin ma ben tete me dy]]> http://vip.shqiperia.com/art/4472/U-betohem-qe-Ganiu-ben-ligjin-ma-ben-tete-me-dy.html Sun, 27 Jul 2008 12:42:51 +0200 <![CDATA[Krijon nje ishull ekologjik ne Bahamas]]> http://vip.shqiperia.com/art/4471/Krijon-nje-ishull-ekologjik-ne-Bahamas.html Sun, 27 Jul 2008 12:15:08 +0200 <![CDATA[Kam tre vjet qe s‚Euroôbej seks]]> http://vip.shqiperia.com/art/4470/Kam-tre-vjet-qe-s‚Euroôbej-seks.html Sun, 27 Jul 2008 11:41:27 +0200 <![CDATA[Dua pese femije]]> http://vip.shqiperia.com/art/4469/-Dua-pese-femije.html Sun, 27 Jul 2008 11:22:06 +0200 <![CDATA[Batman ne burg]]> http://vip.shqiperia.com/art/4468/Batman-ne-burg.html Sun, 27 Jul 2008 11:16:07 +0200 <![CDATA[Si linden tangat nga veshjet e burrave]]> http://vip.shqiperia.com/art/4467/Si-linden-tangat-nga-veshjet-e-burrave.html Sat, 26 Jul 2008 07:08:59 +0200 <![CDATA[1000 euro per person per te shkuar ne Kosove]]> http://vip.shqiperia.com/art/4466/1000-euro-per-person-per-te-shkuar-ne-Kosove.html Sat, 26 Jul 2008 06:50:06 +0200 <![CDATA[Ne Oher 25 euro bileta per fansat ne Tirane]]> http://vip.shqiperia.com/art/4465/Ne-Oher-25-euro-bileta-per-fansat-ne-Tirane.html Sat, 26 Jul 2008 06:15:36 +0200 <![CDATA[Martese ne bordin e nje anijeje]]> http://vip.shqiperia.com/art/4464/Martese-ne-bordin-e-nje-anijeje.html Sat, 26 Jul 2008 04:22:58 +0200 <![CDATA[Rikthehen te papermbajtshmit!]]> http://vip.shqiperia.com/art/4463/Rikthehen-te-papermbajtshmit!.html Fri, 25 Jul 2008 05:10:33 +0200 <![CDATA[Me i paguari i Holliwod-it]]> http://vip.shqiperia.com/art/4462/Me-i-paguari-i-Holliwod-it.html Fri, 25 Jul 2008 04:12:50 +0200 <![CDATA[Ben gol me nje italiane]]> http://vip.shqiperia.com/art/4461/Ben-gol-me-nje-italiane.html Wed, 23 Jul 2008 11:06:29 +0200 <![CDATA[Synon te nxjerre ne pah linjat]]> http://vip.shqiperia.com/art/4460/Synon-te-nxjerre-ne-pah-linjat.html Wed, 23 Jul 2008 10:14:30 +0200 <![CDATA[Ja 10 femrat me gjoksin me te bukur]]> http://vip.shqiperia.com/art/4459/Ja-10-femrat-me-gjoksin-me-te-bukur.html Wed, 23 Jul 2008 08:30:01 +0200 <![CDATA[Do martohem me Shpatin]]> http://vip.shqiperia.com/art/4458/Do-martohem-me-Shpatin.html Tue, 22 Jul 2008 07:47:26 +0200