Lajmet e Shqiperia.com - Artikujt e fundit Lajme nga kategoria : Thu, 02 Apr 2015 08:33:01 +0200 Zend_Feed_Writer 1.11.10 (http://framework.zend.com) http://www.shqiperia.com/ mandi@brahaj.com (Armand Brahaj) Armand Brahaj Publikohet momenti i shperthimit te puseve te naftes (Video) Wed, 01 Apr 2015 15:44:16 +0200 http://www.shqiperia.com/Publikohet-momenti-i-shperthimit-te-puseve-te-naftes-(Video).28653/ http://www.shqiperia.com/Publikohet-momenti-i-shperthimit-te-puseve-te-naftes-(Video).28653/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Opozita sherr Basha-Mediu Wed, 01 Apr 2015 15:38:57 +0200 http://www.shqiperia.com/Opozita-sherr-Basha-Mediu.28652/ http://www.shqiperia.com/Opozita-sherr-Basha-Mediu.28652/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Rikthehet vrasja e Santos/Te gjitha fijet qe lidhen ne Fushe - Kruje Wed, 01 Apr 2015 14:06:57 +0200 http://www.shqiperia.com/Rikthehet-vrasja-e-Santos/Te-gjitha-fijet-qe-lidhen-ne-Fushe---Kruje.28640/ http://www.shqiperia.com/Rikthehet-vrasja-e-Santos/Te-gjitha-fijet-qe-lidhen-ne-Fushe---Kruje.28640/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Gjykata liron shefin e Interpolit Arrestimi i paligjshem Wed, 01 Apr 2015 13:15:10 +0200 http://www.shqiperia.com/Gjykata-liron-shefin-e-Interpolit-Arrestimi-i-paligjshem.28638/ http://www.shqiperia.com/Gjykata-liron-shefin-e-Interpolit-Arrestimi-i-paligjshem.28638/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Nje video me pikepyetje per tragjedine e avionit gjerman Wed, 01 Apr 2015 12:45:15 +0200 http://www.shqiperia.com/Nje-video-me-pikepyetje-per-tragjedine-e-avionit-gjerman.28636/ http://www.shqiperia.com/Nje-video-me-pikepyetje-per-tragjedine-e-avionit-gjerman.28636/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Akuzat per ceshtjen Frroku Rama padit PD-ne per shpifje Tue, 31 Mar 2015 15:38:33 +0200 http://www.shqiperia.com/Akuzat-per-ceshtjen-Frroku-Rama-padit-PD-ne-per-shpifje.28629/ http://www.shqiperia.com/Akuzat-per-ceshtjen-Frroku-Rama-padit-PD-ne-per-shpifje.28629/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Pse Tahiri nxitoi te mbronte Didin Tue, 31 Mar 2015 15:34:57 +0200 http://www.shqiperia.com/Pse-Tahiri-nxitoi-te-mbronte-Didin.28628/ http://www.shqiperia.com/Pse-Tahiri-nxitoi-te-mbronte-Didin.28628/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Turqi prokurori merret peng ne sallen e gjyqit Tue, 31 Mar 2015 15:28:51 +0200 http://www.shqiperia.com/Turqi-prokurori-merret-peng-ne-sallen-e-gjyqit-.28625/ http://www.shqiperia.com/Turqi-prokurori-merret-peng-ne-sallen-e-gjyqit-.28625/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Votuan per ta vene ne pranga Peza e Qefalia shtrengim duarsh me Frrokun Tue, 31 Mar 2015 15:27:25 +0200 http://www.shqiperia.com/Votuan-per-ta-vene-ne-pranga-Peza--e-Qefalia-shtrengim-duarsh-me-Frrokun.28624/ http://www.shqiperia.com/Votuan-per-ta-vene-ne-pranga-Peza--e-Qefalia-shtrengim-duarsh-me-Frrokun.28624/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Keshilli jep OK per arrestimin e Frrokut Tue, 31 Mar 2015 14:45:25 +0200 http://www.shqiperia.com/Keshilli-jep-OK-per-arrestimin-e-Frrokut.28622/ http://www.shqiperia.com/Keshilli-jep-OK-per-arrestimin-e-Frrokut.28622/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Tragjedia ne Alpe piloti bente psikoterapi Tue, 31 Mar 2015 14:38:28 +0200 http://www.shqiperia.com/Tragjedia-ne-Alpe-piloti-bente-psikoterapi.28620/ http://www.shqiperia.com/Tragjedia-ne-Alpe-piloti-bente-psikoterapi.28620/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Arsyet e doreheqjes se Artan Didit Tue, 31 Mar 2015 14:36:37 +0200 http://www.shqiperia.com/Arsyet-e-doreheqjes-se-Artan-Didit.28619/ http://www.shqiperia.com/Arsyet-e-doreheqjes-se-Artan-Didit.28619/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Flet Mark Frroku Nuk kam vrare askend Tue, 31 Mar 2015 13:01:37 +0200 http://www.shqiperia.com/Flet-Mark-Frroku-Nuk-kam-vrare-askend.28617/ http://www.shqiperia.com/Flet-Mark-Frroku-Nuk-kam-vrare-askend.28617/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Frroku Didi Dorehiqem! Nuk parandalova fshehjen e dosjes belge Tue, 31 Mar 2015 11:51:29 +0200 http://www.shqiperia.com/Frroku-Didi-Dorehiqem!-Nuk-parandalova-fshehjen-e-dosjes-belge.28615/ http://www.shqiperia.com/Frroku-Didi-Dorehiqem!-Nuk-parandalova-fshehjen-e-dosjes-belge.28615/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Basha Nuk rikandidoj me ne Tirane Tue, 31 Mar 2015 11:48:54 +0200 http://www.shqiperia.com/Basha-Nuk-rikandidoj-me-ne-Tirane.28614/ http://www.shqiperia.com/Basha-Nuk-rikandidoj-me-ne-Tirane.28614/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Jep doreheqjen kreu i Policise se Shtetit Artan Didi. Tue, 31 Mar 2015 11:41:41 +0200 http://www.shqiperia.com/Jep-doreheqjen-kreu-i-Policise-se-Shtetit-Artan-Didi..28613/ http://www.shqiperia.com/Jep-doreheqjen-kreu-i-Policise-se-Shtetit-Artan-Didi..28613/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Gruaja polake leter Rames Bejini dhurate vajzes sime zbatimin e ligjit Mon, 30 Mar 2015 15:44:22 +0200 http://www.shqiperia.com/Gruaja-polake-leter-Rames-Bejini--dhurate-vajzes-sime-zbatimin-e-ligjit.28610/ http://www.shqiperia.com/Gruaja-polake-leter-Rames-Bejini--dhurate-vajzes-sime-zbatimin-e-ligjit.28610/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Publikohen te tjera detaje rreqethese nga historia e pilotit gjerman Mon, 30 Mar 2015 14:41:05 +0200 http://www.shqiperia.com/Publikohen-te-tjera-detaje-rreqethese-nga-historia-e-pilotit-gjerman.28608/ http://www.shqiperia.com/Publikohen-te-tjera-detaje-rreqethese-nga-historia-e-pilotit-gjerman.28608/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Lubonja Ceshtja Doshi shpertheu sepse politika u prish me krimin Mon, 30 Mar 2015 14:37:39 +0200 http://www.shqiperia.com/Lubonja-Ceshtja-Doshi-shpertheu-sepse-politika-u-prish-me-krimin.28607/ http://www.shqiperia.com/Lubonja-Ceshtja-Doshi-shpertheu-sepse-politika-u-prish-me-krimin.28607/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Balla Basha nuk eshte gjykuar akoma duhet te rifilloje hetimi Mon, 30 Mar 2015 14:34:51 +0200 http://www.shqiperia.com/Balla-Basha-nuk-eshte-gjykuar-akoma-duhet-te-rifilloje-hetimi.28606/ http://www.shqiperia.com/Balla-Basha-nuk-eshte-gjykuar-akoma-duhet-te-rifilloje-hetimi.28606/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Gjergj Bojaxhi shpall kandidaturen Do kthejme Tiranen tek qytetaret Mon, 30 Mar 2015 11:51:05 +0200 http://www.shqiperia.com/Gjergj-Bojaxhi-shpall-kandidaturen-Do-kthejme-Tiranen-tek-qytetaret.28604/ http://www.shqiperia.com/Gjergj-Bojaxhi-shpall-kandidaturen-Do-kthejme-Tiranen-tek-qytetaret.28604/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Frroku me pranga Doshi me duar ne xhepa Sat, 28 Mar 2015 13:33:36 +0100 http://www.shqiperia.com/Frroku-me-pranga-Doshi-me-duar-ne-xhepa.28592/ http://www.shqiperia.com/Frroku-me-pranga-Doshi-me-duar-ne-xhepa.28592/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Edi Rama e fshehu kerkesen per arrestimin e Frrokut Sat, 28 Mar 2015 13:21:46 +0100 http://www.shqiperia.com/Edi-Rama-e-fshehu-kerkesen-per-arrestimin-e-Frrokut.28590/ http://www.shqiperia.com/Edi-Rama-e-fshehu-kerkesen-per-arrestimin-e-Frrokut.28590/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Belgjika i kerkon Shqiperise arrestimin e Frrokut per vrasje Sat, 28 Mar 2015 10:16:55 +0100 http://www.shqiperia.com/Belgjika-i-kerkon-Shqiperise-arrestimin-e-Frrokut-per-vrasje.28587/ http://www.shqiperia.com/Belgjika-i-kerkon-Shqiperise-arrestimin-e-Frrokut-per-vrasje.28587/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Nje dite bota do e mesoje emrin tim Sat, 28 Mar 2015 10:13:21 +0100 http://www.shqiperia.com/Nje-dite-bota-do-e-mesoje-emrin-tim.28586/ http://www.shqiperia.com/Nje-dite-bota-do-e-mesoje-emrin-tim.28586/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Rroshi-Bashes Kur une dilja ne proteste ti piqje qofte Fri, 27 Mar 2015 14:34:31 +0100 http://www.shqiperia.com/Rroshi-Bashes-Kur-une-dilja-ne-proteste-ti-piqje-qofte--.28585/ http://www.shqiperia.com/Rroshi-Bashes-Kur-une-dilja-ne-proteste-ti-piqje-qofte--.28585/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Gjykata e Larte vlereson ligjshmerine e arrestimit te Doshit e Frrokut Fri, 27 Mar 2015 11:05:50 +0100 http://www.shqiperia.com/Gjykata-e-Larte-vlereson-ligjshmerine-e-arrestimit-te-Doshit-e-Frrokut.28581/ http://www.shqiperia.com/Gjykata-e-Larte-vlereson-ligjshmerine-e-arrestimit-te-Doshit-e-Frrokut.28581/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Artan Lame nuk heq dore nga ambicia per Bashkine e Tiranes Fri, 27 Mar 2015 10:59:02 +0100 http://www.shqiperia.com/Artan-Lame-nuk-heq-dore-nga-ambicia-per-Bashkine-e-Tiranes.28580/ http://www.shqiperia.com/Artan-Lame-nuk-heq-dore-nga-ambicia-per-Bashkine-e-Tiranes.28580/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Avioni i rrezuar ndihmes-piloti ishte lene nga e fejuara Fri, 27 Mar 2015 10:54:40 +0100 http://www.shqiperia.com/Avioni-i-rrezuar-ndihmes-piloti-ishte-lene-nga-e-fejuara.28578/ http://www.shqiperia.com/Avioni-i-rrezuar-ndihmes-piloti-ishte-lene-nga-e-fejuara.28578/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Pse Luan Rama i recitoi Grides Eseninin Sa buze dhe duar mban mend ti Fri, 27 Mar 2015 10:19:56 +0100 http://www.shqiperia.com/Pse-Luan-Rama-i-recitoi-Grides-Eseninin-Sa-buze-dhe-duar-mban-mend-ti.28577/ http://www.shqiperia.com/Pse-Luan-Rama-i-recitoi-Grides-Eseninin-Sa-buze-dhe-duar-mban-mend-ti.28577/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Tragjedia ne France kurre me nje i vetem ne kabine hipoteza Pilot i III Fri, 27 Mar 2015 10:11:35 +0100 http://www.shqiperia.com/Tragjedia-ne-France-kurre-me-nje-i-vetem-ne-kabine-hipoteza-Pilot-i-III-.28574/ http://www.shqiperia.com/Tragjedia-ne-France-kurre-me-nje-i-vetem-ne-kabine-hipoteza-Pilot-i-III-.28574/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Humbi jeten pas lindjes se djalit familjaret e gruas se portierit te Partizanit kerkojne demshperblim nga materniteti Fri, 27 Mar 2015 10:06:27 +0100 http://www.shqiperia.com/Humbi-jeten-pas-lindjes-se-djalit-familjaret-e-gruas-se-portierit-te-Partizanit-kerkojne-demshperblim-nga-materniteti.28573/ http://www.shqiperia.com/Humbi-jeten-pas-lindjes-se-djalit-familjaret-e-gruas-se-portierit-te-Partizanit-kerkojne-demshperblim-nga-materniteti.28573/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Rrezimi i avionit hetimet Ndihmes piloti Lubitz vuante nga depresioni Fri, 27 Mar 2015 09:54:35 +0100 http://www.shqiperia.com/Rrezimi-i-avionit-hetimet-Ndihmes-piloti-Lubitz-vuante-nga-depresioni.28572/ http://www.shqiperia.com/Rrezimi-i-avionit-hetimet-Ndihmes-piloti-Lubitz-vuante-nga-depresioni.28572/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Mesazhi i Tom Doshit per Edi Ramen Thu, 26 Mar 2015 15:08:47 +0100 http://www.shqiperia.com/Mesazhi-i-Tom-Doshit-per-Edi-Ramen.28570/ http://www.shqiperia.com/Mesazhi-i-Tom-Doshit-per-Edi-Ramen.28570/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Do vazhdojme te hipin ne avion te ngrihemi ne qiell dhe te ulemi te sigurte ne toke Thu, 26 Mar 2015 14:55:55 +0100 http://www.shqiperia.com/Do-vazhdojme-te-hipin-ne-avion-te-ngrihemi-ne-qiell-dhe-te-ulemi-te-sigurte-ne-toke.28568/ http://www.shqiperia.com/Do-vazhdojme-te-hipin-ne-avion-te-ngrihemi-ne-qiell-dhe-te-ulemi-te-sigurte-ne-toke.28568/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Pse kaq e revoltuar Mesila Doda thyen vendimin e PD Thu, 26 Mar 2015 14:53:57 +0100 http://www.shqiperia.com/Pse-kaq-e-revoltuar-Mesila-Doda-thyen-vendimin-e-PD.28567/ http://www.shqiperia.com/Pse-kaq-e-revoltuar-Mesila-Doda-thyen-vendimin-e-PD.28567/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Tragjedia ajrore piloti rrezoi qellimisht avionin Thu, 26 Mar 2015 14:51:48 +0100 http://www.shqiperia.com/Tragjedia-ajrore-piloti-rrezoi-qellimisht-avionin.28566/ http://www.shqiperia.com/Tragjedia-ajrore-piloti-rrezoi-qellimisht-avionin.28566/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Zbardhet tragjedia ajrore ne France piloti i dyte e perplasi qellimisht avionin Thu, 26 Mar 2015 14:04:22 +0100 http://www.shqiperia.com/Zbardhet-tragjedia-ajrore-ne-France-piloti-i-dyte-e-perplasi-qellimisht-avionin.28565/ http://www.shqiperia.com/Zbardhet-tragjedia-ajrore-ne-France-piloti-i-dyte-e-perplasi-qellimisht-avionin.28565/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Mbyllet votimi. gati arrestimet per Doshin dhe Frrokun Thu, 26 Mar 2015 12:58:18 +0100 http://www.shqiperia.com/Mbyllet-votimi.-gati-arrestimet-per-Doshin-dhe-Frrokun.28564/ http://www.shqiperia.com/Mbyllet-votimi.-gati-arrestimet-per-Doshin-dhe-Frrokun.28564/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Kombetarja Taulant Xhaka Japim jeten per fitoren ndaj Armenise Thu, 26 Mar 2015 11:15:30 +0100 http://www.shqiperia.com/Kombetarja-Taulant-Xhaka-Japim-jeten-per-fitoren-ndaj-Armenise.28563/ http://www.shqiperia.com/Kombetarja-Taulant-Xhaka-Japim-jeten-per-fitoren-ndaj-Armenise.28563/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Kerkesa per arrestimin e Doshit dhe Frrokut PD-ja do bojkotoje votimin ne Kuvend Thu, 26 Mar 2015 10:35:45 +0100 http://www.shqiperia.com/Kerkesa-per-arrestimin-e-Doshit-dhe-Frrokut-PD-ja-do-bojkotoje-votimin-ne-Kuvend.28560/ http://www.shqiperia.com/Kerkesa-per-arrestimin-e-Doshit-dhe-Frrokut-PD-ja-do-bojkotoje-votimin-ne-Kuvend.28560/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Lubonja merr 10 mije euro rroge ne muaj ne Agon Channel Thu, 26 Mar 2015 10:34:11 +0100 http://www.shqiperia.com/Lubonja-merr-10-mije-euro-rroge-ne-muaj-ne-Agon-Channel.28559/ http://www.shqiperia.com/Lubonja-merr-10-mije-euro-rroge-ne-muaj-ne-Agon-Channel.28559/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Ne momentin e rrezimit nje nga pilotet ishte jashte kabines Thu, 26 Mar 2015 10:22:19 +0100 http://www.shqiperia.com/Ne-momentin-e-rrezimit-nje-nga-pilotet-ishte-jashte-kabines-.28558/ http://www.shqiperia.com/Ne-momentin-e-rrezimit-nje-nga-pilotet-ishte-jashte-kabines-.28558/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Studentet protestojne kunder reformes per Arsimin e Larte Wed, 25 Mar 2015 13:32:59 +0100 http://www.shqiperia.com/Studentet-protestojne-kunder-reformes-per-Arsimin-e-Larte.28552/ http://www.shqiperia.com/Studentet-protestojne-kunder-reformes-per-Arsimin-e-Larte.28552/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Rrezimi i avionit ekspertet Shkak mund te jete bere ngrirja e sensoreve ose piloteve i ka rene te fiket nga mungesa e oksigjenit Wed, 25 Mar 2015 10:38:10 +0100 http://www.shqiperia.com/Rrezimi-i-avionit-ekspertet-Shkak-mund-te-jete-bere-ngrirja-e-sensoreve-ose-piloteve-i-ka-rene-te-fiket-nga-mungesa-e-oksigjenit.28549/ http://www.shqiperia.com/Rrezimi-i-avionit-ekspertet-Shkak-mund-te-jete-bere-ngrirja-e-sensoreve-ose-piloteve-i-ka-rene-te-fiket-nga-mungesa-e-oksigjenit.28549/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Italia shkaterron celulen e ISIS-it ne pranga edhe 2 shqiptare Wed, 25 Mar 2015 10:27:11 +0100 http://www.shqiperia.com/Italia-shkaterron-celulen-e-ISIS-it-ne-pranga-edhe-2-shqiptare.28548/ http://www.shqiperia.com/Italia-shkaterron-celulen-e-ISIS-it-ne-pranga-edhe-2-shqiptare.28548/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Autostrada e Kalter Rama Se shpejti nis projektimi Wed, 25 Mar 2015 10:12:21 +0100 http://www.shqiperia.com/Autostrada-e-Kalter-Rama-Se-shpejti-nis-projektimi.28547/ http://www.shqiperia.com/Autostrada-e-Kalter-Rama-Se-shpejti-nis-projektimi.28547/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Perplasja e avionit ne Alpet franceze kerkohen viktimat...shkaqet mister! Wed, 25 Mar 2015 10:06:18 +0100 http://www.shqiperia.com/Perplasja-e-avionit-ne-Alpet-franceze-kerkohen-viktimat...shkaqet-mister!.28546/ http://www.shqiperia.com/Perplasja-e-avionit-ne-Alpet-franceze-kerkohen-viktimat...shkaqet-mister!.28546/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Goditet shefi i Toksikologjise Zihni Sulaj Wed, 25 Mar 2015 09:31:25 +0100 http://www.shqiperia.com/Goditet-shefi-i-Toksikologjise-Zihni-Sulaj.28543/ http://www.shqiperia.com/Goditet-shefi-i-Toksikologjise-Zihni-Sulaj.28543/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Takimi BE-Shqiperi Rama Ne vjeshte gati 5 prioritetet. Hahn Duhen reforma cilesore Tue, 24 Mar 2015 16:38:52 +0100 http://www.shqiperia.com/Takimi-BE-Shqiperi-Rama-Ne-vjeshte-gati-5-prioritetet.-Hahn-Duhen-reforma-cilesore.28540/ http://www.shqiperia.com/Takimi-BE-Shqiperi-Rama-Ne-vjeshte-gati-5-prioritetet.-Hahn-Duhen-reforma-cilesore.28540/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom