Notice: Trying to get property of non-object in /home/shqiperia/application/controllers/FeedController.php on line 126
Lajmet e Shqiperia.com - Artikujt e fundit Lajme nga kategoria : Tue, 17 Jan 2017 20:24:37 +0100 Zend_Feed_Writer 1.11.10 (http://framework.zend.com) http://www.shqiperia.com/ mandi@brahaj.com (Armand Brahaj) Armand Brahaj Referendumi ne Itali shprese per te lene ne hije pr/ligjin per call center Mon, 05 Dec 2016 19:11:22 +0100 http://www.shqiperia.com/Referendumi-ne-Itali-shprese-per-te-lene-ne-hije-pr/ligjin-per-call-center.39130/ http://www.shqiperia.com/Referendumi-ne-Itali-shprese-per-te-lene-ne-hije-pr/ligjin-per-call-center.39130/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Rekordi 28 e shqiptareve kane ikur (por mbetemi optimiste) Thu, 10 Nov 2016 19:24:41 +0100 http://www.shqiperia.com/Rekordi-28--e-shqiptareve-kane-ikur-(por-mbetemi-optimiste).39097/ http://www.shqiperia.com/Rekordi-28--e-shqiptareve-kane-ikur-(por-mbetemi-optimiste).39097/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Emigrimi ne Kanada kush ka prioritet per vize pune Wed, 02 Nov 2016 20:48:46 +0100 http://www.shqiperia.com/Emigrimi-ne-Kanada-kush-ka-prioritet-per-vize-pune.39080/ http://www.shqiperia.com/Emigrimi-ne-Kanada-kush-ka-prioritet-per-vize-pune.39080/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Prezantohet databaza te dhena dhe analiza per Prokurime Publike Sektori Shendetesi Wed, 26 Oct 2016 19:32:24 +0200 http://www.shqiperia.com/Prezantohet-databaza-te-dhena-dhe-analiza-per-Prokurime-Publike-Sektori-Shendetesi.39072/ http://www.shqiperia.com/Prezantohet-databaza-te-dhena-dhe-analiza-per-Prokurime-Publike-Sektori-Shendetesi.39072/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Kishte mesatare 9.63 por fitoi vetem ne Kamze. Gjithcka nisi pas nje interviste ne TV Mon, 17 Oct 2016 15:25:57 +0200 http://www.shqiperia.com/Kishte-mesatare-9.63-por-fitoi-vetem-ne-Kamze.-Gjithcka-nisi-pas-nje-interviste-ne-TV.39056/ http://www.shqiperia.com/Kishte-mesatare-9.63-por-fitoi-vetem-ne-Kamze.-Gjithcka-nisi-pas-nje-interviste-ne-TV.39056/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Video/Policet bashkiake i derdhin farat te moshuares Kapni ata qe bejne nevojat rrugeve jo mua per 100 leke fara Thu, 29 Sep 2016 16:07:06 +0200 http://www.shqiperia.com/Video/Policet-bashkiake-i-derdhin-farat-te-moshuares-Kapni-ata-qe-bejne-nevojat-rrugeve-jo-mua-per-100-leke-fara.39008/ http://www.shqiperia.com/Video/Policet-bashkiake-i-derdhin-farat-te-moshuares-Kapni-ata-qe-bejne-nevojat-rrugeve-jo-mua-per-100-leke-fara.39008/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Aplikohet edhe nga Tirana per 46 mije vendet e lira te punes ne Gjermani Tue, 20 Sep 2016 18:00:48 +0200 http://www.shqiperia.com/Aplikohet-edhe-nga-Tirana-per-46-mije-vendet-e-lira-te-punes-ne-Gjermani.38991/ http://www.shqiperia.com/Aplikohet-edhe-nga-Tirana-per-46-mije-vendet-e-lira-te-punes-ne-Gjermani.38991/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Si i zhvat shteti turistet e huaj paguajne dyfish bileten ne Butrint Fri, 12 Aug 2016 19:32:11 +0200 http://www.shqiperia.com/Si-i-zhvat-shteti-turistet-e-huaj-paguajne-dyfish-bileten-ne-Butrint-.38787/ http://www.shqiperia.com/Si-i-zhvat-shteti-turistet-e-huaj-paguajne-dyfish-bileten-ne-Butrint-.38787/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Biletat e avioneve ne Evrope 3 euro ne Shqiperi 300 Sat, 30 Jul 2016 10:25:17 +0200 http://www.shqiperia.com/Biletat-e-avioneve-ne-Evrope-3-euro-ne-Shqiperi-300.38677/ http://www.shqiperia.com/Biletat-e-avioneve-ne-Evrope-3-euro-ne-Shqiperi-300.38677/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Kosto e jeteses ne bote Tirana mbetet me e shtrenjta ne rajon Mon, 11 Jul 2016 21:35:59 +0200 http://www.shqiperia.com/Kosto-e-jeteses-ne-bote-Tirana-mbetet-me-e-shtrenjta-ne-rajon.38284/ http://www.shqiperia.com/Kosto-e-jeteses-ne-bote-Tirana-mbetet-me-e-shtrenjta-ne-rajon.38284/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Mali i Zi kerkon 14 mije punetore sezonale paga deri ne 1500 euro Mon, 11 Jul 2016 21:35:00 +0200 http://www.shqiperia.com/Mali-i-Zi-kerkon-14-mije-punetore-sezonale-paga-deri-ne-1500-euro.38283/ http://www.shqiperia.com/Mali-i-Zi-kerkon-14-mije-punetore-sezonale-paga-deri-ne-1500-euro.38283/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Nis sezoni turistik ne Theth Tue, 28 Jun 2016 19:45:08 +0200 http://www.shqiperia.com/Nis-sezoni-turistik-ne-Theth.37764/ http://www.shqiperia.com/Nis-sezoni-turistik-ne-Theth.37764/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Shqiptaret ndryshojne fene 13 mije myslimane u konvertuan ne te krishtere Sat, 04 Jun 2016 10:24:47 +0200 http://www.shqiperia.com/Shqiptaret-ndryshojne-fene-13-mije-myslimane-u-konvertuan-ne-te-krishtere.36833/ http://www.shqiperia.com/Shqiptaret-ndryshojne-fene-13-mije-myslimane-u-konvertuan-ne-te-krishtere.36833/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Papa Myslimania ka te drejte te barte shamine por edhe katoliku kryqin Wed, 18 May 2016 14:58:25 +0200 http://www.shqiperia.com/Papa-Myslimania-ka-te-drejte-te-barte-shamine-por-edhe-katoliku-kryqin-.36373/ http://www.shqiperia.com/Papa-Myslimania-ka-te-drejte-te-barte-shamine-por-edhe-katoliku-kryqin-.36373/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Shqiperia vendi me i rrezikshem ne Europe per te jetuar Tue, 26 Apr 2016 11:41:32 +0200 http://www.shqiperia.com/Shqiperia-vendi-me-i-rrezikshem-ne-Europe-per-te-jetuar.35792/ http://www.shqiperia.com/Shqiperia-vendi-me-i-rrezikshem-ne-Europe-per-te-jetuar.35792/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Dyfishohen cmimet e biletave drejt Italise Tue, 19 Apr 2016 16:39:48 +0200 http://www.shqiperia.com/Dyfishohen-cmimet-e-biletave-drejt-Italise.35598/ http://www.shqiperia.com/Dyfishohen-cmimet-e-biletave-drejt-Italise.35598/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Te ardhurat nga emigrantet bien 10 perqind ne T IV rriten 1 ne 2015-n Fri, 01 Apr 2016 10:31:33 +0200 http://www.shqiperia.com/Te-ardhurat-nga-emigrantet-bien-10-perqind-ne-T-IV-rriten-1-ne-2015-n.34632/ http://www.shqiperia.com/Te-ardhurat-nga-emigrantet-bien-10-perqind-ne-T-IV-rriten-1-ne-2015-n.34632/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Zvicra ndihmon Shqiperine per te bere guida turistike Fri, 01 Apr 2016 09:43:47 +0200 http://www.shqiperia.com/Zvicra-ndihmon-Shqiperine-per-te-bere-guida-turistike.34626/ http://www.shqiperia.com/Zvicra-ndihmon-Shqiperine-per-te-bere-guida-turistike.34626/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Shqiperia ne listen e vendeve qe duhet vizituar ne 2016 Wed, 30 Mar 2016 14:17:39 +0200 http://www.shqiperia.com/Shqiperia-ne-listen-e-vendeve-qe-duhet-vizituar-ne-2016.34553/ http://www.shqiperia.com/Shqiperia-ne-listen-e-vendeve-qe-duhet-vizituar-ne-2016.34553/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Adoleshentet shqiptare kampione ne rrjetet sociale Wed, 30 Mar 2016 10:42:23 +0200 http://www.shqiperia.com/Adoleshentet-shqiptare-kampione-ne-rrjetet-sociale.34536/ http://www.shqiperia.com/Adoleshentet-shqiptare-kampione-ne-rrjetet-sociale.34536/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Refugjati sirian Hajdeni ne Shqiperi ka pune dhe leke Wed, 30 Mar 2016 10:35:01 +0200 http://www.shqiperia.com/Refugjati-sirian-Hajdeni-ne-Shqiperi-ka-pune-dhe-leke.34535/ http://www.shqiperia.com/Refugjati-sirian-Hajdeni-ne-Shqiperi-ka-pune-dhe-leke.34535/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Behuni gati Sheshi Skenderbej u thote lamtumire makinave Tue, 29 Mar 2016 14:46:37 +0200 http://www.shqiperia.com/Behuni-gati-Sheshi-Skenderbej-u-thote-lamtumire-makinave.34484/ http://www.shqiperia.com/Behuni-gati-Sheshi-Skenderbej-u-thote-lamtumire-makinave.34484/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Turizmi shqiptar prezantohet ne tregun rus Mon, 28 Mar 2016 10:49:51 +0200 http://www.shqiperia.com/Turizmi-shqiptar-prezantohet-ne-tregun-rus.34388/ http://www.shqiperia.com/Turizmi-shqiptar-prezantohet-ne-tregun-rus.34388/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Te dhenat e reja ne Itali jetojne 498419 shqiptare Thu, 11 Feb 2016 12:49:08 +0100 http://www.shqiperia.com/Te-dhenat-e-reja-ne-Itali-jetojne-498419-shqiptare.32404/ http://www.shqiperia.com/Te-dhenat-e-reja-ne-Itali-jetojne-498419-shqiptare.32404/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Faleminderit ju lutem... dhe prangat ne duar Thu, 04 Feb 2016 11:06:16 +0100 http://www.shqiperia.com/Faleminderit-ju-lutem...-dhe-prangat-ne-duar.32380/ http://www.shqiperia.com/Faleminderit-ju-lutem...-dhe-prangat-ne-duar.32380/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Dixhitalizimi-Banka Boterore Kompjuteri mund te zevendesoje mbi 40 te punonjesve ne Shqiperi Wed, 03 Feb 2016 11:01:00 +0100 http://www.shqiperia.com/Dixhitalizimi-Banka-Boterore-Kompjuteri-mund-te-zevendesoje-mbi-40-te-punonjesve-ne-Shqiperi.32371/ http://www.shqiperia.com/Dixhitalizimi-Banka-Boterore-Kompjuteri-mund-te-zevendesoje-mbi-40-te-punonjesve-ne-Shqiperi.32371/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Artistet shqiptare pjese e koncertit te bamiresise per femijet me kancer Mon, 01 Feb 2016 12:01:37 +0100 http://www.shqiperia.com/Artistet-shqiptare-pjese-e-koncertit-te-bamiresise-per-femijet-me-kancer.32360/ http://www.shqiperia.com/Artistet-shqiptare-pjese-e-koncertit-te-bamiresise-per-femijet-me-kancer.32360/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Nga sot cmimi i biletes urban behet 40 leke kundershtojne udhetaret Mon, 01 Feb 2016 11:32:21 +0100 http://www.shqiperia.com/Nga-sot-cmimi-i-biletes-urban-behet-40-leke-kundershtojne-udhetaret.32359/ http://www.shqiperia.com/Nga-sot-cmimi-i-biletes-urban-behet-40-leke-kundershtojne-udhetaret.32359/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Nje tjeter tregues negativ per Shqiperine Te fundit ne rajon per talentet Thu, 21 Jan 2016 11:15:59 +0100 http://www.shqiperia.com/Nje-tjeter-tregues-negativ-per-Shqiperine-Te-fundit-ne-rajon-per-talentet.32315/ http://www.shqiperia.com/Nje-tjeter-tregues-negativ-per-Shqiperine-Te-fundit-ne-rajon-per-talentet.32315/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom RAI Pensionistet italiane zhvendosen ne Tirane ndihen te pasur ne Shqiperi Wed, 20 Jan 2016 11:10:38 +0100 http://www.shqiperia.com/RAI-Pensionistet-italiane-zhvendosen-ne-Tirane-ndihen-te-pasur-ne-Shqiperi--.32304/ http://www.shqiperia.com/RAI-Pensionistet-italiane-zhvendosen-ne-Tirane-ndihen-te-pasur-ne-Shqiperi--.32304/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Gjermania vazhdon kthimin e azilanteve shqiptare 255 vete per dy dite Mon, 18 Jan 2016 11:37:17 +0100 http://www.shqiperia.com/Gjermania-vazhdon-kthimin-e-azilanteve-shqiptare-255-vete-per-dy-dite-.32278/ http://www.shqiperia.com/Gjermania-vazhdon-kthimin-e-azilanteve-shqiptare-255-vete-per-dy-dite-.32278/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Shqiperia per here te pare kete vit ne Panairin e Katarit Wed, 13 Jan 2016 12:08:04 +0100 http://www.shqiperia.com/Shqiperia-per-here-te-pare-kete-vit-ne-Panairin-e-Katarit.32263/ http://www.shqiperia.com/Shqiperia-per-here-te-pare-kete-vit-ne-Panairin-e-Katarit.32263/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Shqiperia nder shtetet me ore me te gjata pune ne bote pak produktive Tue, 12 Jan 2016 11:02:19 +0100 http://www.shqiperia.com/Shqiperia-nder-shtetet-me-ore-me-te-gjata-pune-ne-bote-pak-produktive.32242/ http://www.shqiperia.com/Shqiperia-nder-shtetet-me-ore-me-te-gjata-pune-ne-bote-pak-produktive.32242/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Trami eshte i pamundur te ndertohet ne Tirane kushton 170 mln euro Tue, 12 Jan 2016 10:58:57 +0100 http://www.shqiperia.com/Trami-eshte-i-pamundur-te-ndertohet-ne-Tirane-kushton-170-mln-euro.32241/ http://www.shqiperia.com/Trami-eshte-i-pamundur-te-ndertohet-ne-Tirane-kushton-170-mln-euro.32241/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Revoltohet Klodiana Shala akuzon 20-vjecaret dhe burrat ne moshe qe mundesojne jeten e tyre luksoze Wed, 06 Jan 2016 12:28:26 +0100 http://www.shqiperia.com/Revoltohet-Klodiana-Shala-akuzon-20-vjecaret-dhe-burrat-ne-moshe-qe-mundesojne-jeten-e-tyre-luksoze.32223/ http://www.shqiperia.com/Revoltohet-Klodiana-Shala-akuzon-20-vjecaret-dhe-burrat-ne-moshe-qe-mundesojne-jeten-e-tyre-luksoze.32223/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Studimi Shqiptaret dhurojne me shume para se gjithe vendet e Ballkanit Wed, 16 Dec 2015 11:08:52 +0100 http://www.shqiperia.com/Studimi-Shqiptaret-dhurojne-me-shume-para-se-gjithe-vendet-e-Ballkanit.32161/ http://www.shqiperia.com/Studimi-Shqiptaret-dhurojne-me-shume-para-se-gjithe-vendet-e-Ballkanit.32161/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Turizem Thethi llogarit 15000 turiste 70 te huaj Mon, 14 Dec 2015 11:21:38 +0100 http://www.shqiperia.com/Turizem-Thethi-llogarit-15000-turiste-70-te-huaj.32148/ http://www.shqiperia.com/Turizem-Thethi-llogarit-15000-turiste-70-te-huaj.32148/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Shqiptaret shpenzuan 43 mln euro per tu kuruar ne spitalet private ne 2014-n Mon, 14 Dec 2015 11:14:56 +0100 http://www.shqiperia.com/Shqiptaret-shpenzuan-43-mln-euro-per-tu-kuruar-ne-spitalet-private-ne-2014-n.32147/ http://www.shqiperia.com/Shqiptaret-shpenzuan-43-mln-euro-per-tu-kuruar-ne-spitalet-private-ne-2014-n.32147/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Veliaj Kete muaj festash ta kthejme edhe ne nje muaj solidariteti Mon, 07 Dec 2015 12:38:08 +0100 http://www.shqiperia.com/Veliaj-Kete-muaj-festash-ta-kthejme-edhe-ne-nje-muaj-solidariteti.32089/ http://www.shqiperia.com/Veliaj-Kete-muaj-festash-ta-kthejme-edhe-ne-nje-muaj-solidariteti.32089/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Kushtet e Gjermanise per punetoret nga Ballkani Mon, 07 Dec 2015 11:30:58 +0100 http://www.shqiperia.com/Kushtet-e-Gjermanise-per-punetoret-nga-Ballkani.32087/ http://www.shqiperia.com/Kushtet-e-Gjermanise-per-punetoret-nga-Ballkani.32087/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom 35 e popullsise shqiptare me universitet kane nje pune te nivelit me te ulet Fri, 04 Dec 2015 15:36:40 +0100 http://www.shqiperia.com/35-e-popullsise-shqiptare-me-universitet-kane-nje-pune-te-nivelit-me-te-ulet.32086/ http://www.shqiperia.com/35-e-popullsise-shqiptare-me-universitet-kane-nje-pune-te-nivelit-me-te-ulet.32086/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Greqia rikthen pensionet per minoritaret greke ne Shqiperi perfitojne 260 euro ne muaj Fri, 04 Dec 2015 10:50:03 +0100 http://www.shqiperia.com/Greqia-rikthen-pensionet-per-minoritaret-greke-ne-Shqiperi-perfitojne-260-euro-ne-muaj.32076/ http://www.shqiperia.com/Greqia-rikthen-pensionet-per-minoritaret-greke-ne-Shqiperi-perfitojne-260-euro-ne-muaj.32076/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Veliaj Per vitin 2016 buxhet ambicioz per shkollat ku nevoja eshte me e madhe Thu, 03 Dec 2015 10:30:35 +0100 http://www.shqiperia.com/Veliaj-Per-vitin-2016-buxhet-ambicioz-per-shkollat-ku-nevoja-eshte-me-e-madhe.32059/ http://www.shqiperia.com/Veliaj-Per-vitin-2016-buxhet-ambicioz-per-shkollat-ku-nevoja-eshte-me-e-madhe.32059/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Risia e Veliajt per dekorimin e Tiranes per festat e fundvitit Wed, 02 Dec 2015 11:03:32 +0100 http://www.shqiperia.com/Risia-e-Veliajt-per-dekorimin-e-Tiranes-per-festat-e-fundvitit.32047/ http://www.shqiperia.com/Risia-e-Veliajt-per-dekorimin-e-Tiranes-per-festat-e-fundvitit.32047/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Vlore/500 vende te reja pune por... nuk shkon askush Wed, 02 Dec 2015 10:40:01 +0100 http://www.shqiperia.com/Vlore/500-vende-te-reja-pune-por...-nuk-shkon-askush.32042/ http://www.shqiperia.com/Vlore/500-vende-te-reja-pune-por...-nuk-shkon-askush.32042/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Gjermania me 2016 pranohen punetoret nga Ballkani Tue, 01 Dec 2015 13:44:19 +0100 http://www.shqiperia.com/Gjermania-me-2016-pranohen-punetoret-nga-Ballkani.32032/ http://www.shqiperia.com/Gjermania-me-2016-pranohen-punetoret-nga-Ballkani.32032/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Bashkia mbush qiellin e Tiranes me tullumbace per 28 nentor Sat, 28 Nov 2015 12:19:20 +0100 http://www.shqiperia.com/Bashkia-mbush-qiellin-e-Tiranes-me-tullumbace-per-28-nentor.32029/ http://www.shqiperia.com/Bashkia-mbush-qiellin-e-Tiranes-me-tullumbace-per-28-nentor.32029/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Si deshtoi Marrezia e fundit e Rames. Sot ka 3-fish pika bastesh me shume Sat, 21 Nov 2015 09:49:40 +0100 http://www.shqiperia.com/Si-deshtoi-Marrezia-e-fundit-e-Rames.-Sot-ka-3-fish-pika-bastesh-me-shume.31906/ http://www.shqiperia.com/Si-deshtoi-Marrezia-e-fundit-e-Rames.-Sot-ka-3-fish-pika-bastesh-me-shume.31906/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Policet e burgjeve i blejne me paret e veta uniformat dhe... Tue, 17 Nov 2015 11:32:57 +0100 http://www.shqiperia.com/Policet-e-burgjeve-i-blejne-me-paret-e-veta-uniformat-dhe....31800/ http://www.shqiperia.com/Policet-e-burgjeve-i-blejne-me-paret-e-veta-uniformat-dhe....31800/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom 500 euro shtese takse per makinat e luksit Tue, 17 Nov 2015 10:33:44 +0100 http://www.shqiperia.com/500-euro-shtese-takse-per-makinat-e-luksit.31795/ http://www.shqiperia.com/500-euro-shtese-takse-per-makinat-e-luksit.31795/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom