Lajmet e Shqiperia.com - Artikujt e fundit Lajmet e fundit Wed, 26 Jul 2017 20:34:18 +0200 Zend_Feed_Writer 1.11.10 (http://framework.zend.com) http://www.shqiperia.com/ mandi@brahaj.com (Armand Brahaj) Armand Brahaj A eshte Vojsava Kastrioti Serbe apo Shqiptare! Tue, 18 Jul 2017 09:29:15 +0200 http://www.shqiperia.com/A-eshte-Vojsava-Kastrioti-Serbe-apo-Shqiptare!.39213/ http://www.shqiperia.com/A-eshte-Vojsava-Kastrioti-Serbe-apo-Shqiptare!.39213/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Besafuese Zanafilla e shqiponjes se flamurit kombetar eshte... Wed, 21 Jun 2017 15:35:54 +0200 http://www.shqiperia.com/Besafuese-Zanafilla-e-shqiponjes-se-flamurit-kombetar-eshte....39212/ http://www.shqiperia.com/Besafuese-Zanafilla-e-shqiponjes-se-flamurit-kombetar-eshte....39212/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom De Basi fitoi 1.8 mln euro trajneri me i paguar i Kombetares Tue, 20 Jun 2017 19:37:42 +0200 http://www.shqiperia.com/De-Basi-fitoi-1.8-mln-euro-trajneri-me-i-paguar-i-Kombetares.39211/ http://www.shqiperia.com/De-Basi-fitoi-1.8-mln-euro-trajneri-me-i-paguar-i-Kombetares.39211/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Aktorja e njohur Hajrie Rondo ne rrezik per jeten Tue, 20 Jun 2017 15:38:10 +0200 http://www.shqiperia.com/Aktorja-e-njohur-Hajrie-Rondo-ne-rrezik-per-jeten.39210/ http://www.shqiperia.com/Aktorja-e-njohur-Hajrie-Rondo-ne-rrezik-per-jeten.39210/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Qeparo fshati qe po terheq vemendjen e francezeve Mon, 19 Jun 2017 19:35:24 +0200 http://www.shqiperia.com/Qeparo-fshati-qe-po-terheq-vemendjen-e-francezeve.39209/ http://www.shqiperia.com/Qeparo-fshati-qe-po-terheq-vemendjen-e-francezeve.39209/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Shqiperia kap vendin e fundit per te ardhurat na e kaloi edhe Bosnja Thu, 15 Jun 2017 16:16:06 +0200 http://www.shqiperia.com/Shqiperia-kap-vendin-e-fundit-per-te-ardhurat-na-e-kaloi-edhe-Bosnja.39208/ http://www.shqiperia.com/Shqiperia-kap-vendin-e-fundit-per-te-ardhurat-na-e-kaloi-edhe-Bosnja.39208/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Messi Ronaldo nje prej me te mireve ne bote Thu, 08 Jun 2017 16:52:13 +0200 http://www.shqiperia.com/Messi-Ronaldo-nje-prej-me-te-mireve-ne-bote.39207/ http://www.shqiperia.com/Messi-Ronaldo-nje-prej-me-te-mireve-ne-bote.39207/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Si ndikon hena tek shenjat e horoskopit Wed, 07 Jun 2017 19:26:09 +0200 http://www.shqiperia.com/Si-ndikon-hena-tek-shenjat-e-horoskopit.39206/ http://www.shqiperia.com/Si-ndikon-hena-tek-shenjat-e-horoskopit.39206/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Martesa te ben mire Wed, 07 Jun 2017 19:12:31 +0200 http://www.shqiperia.com/Martesa-te-ben-mire.39205/ http://www.shqiperia.com/Martesa-te-ben-mire.39205/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Samsung prezanton serine e re te Galaxy J Wed, 07 Jun 2017 19:10:16 +0200 http://www.shqiperia.com/Samsung-prezanton-serine-e-re-te-Galaxy-J.39204/ http://www.shqiperia.com/Samsung-prezanton-serine-e-re-te-Galaxy-J.39204/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Editimi digjital i Gjahu i malesorevet dhe historiku i nje botimi Wed, 07 Jun 2017 15:16:28 +0200 http://www.shqiperia.com/Editimi-digjital-i-Gjahu-i-malesorevet-dhe-historiku-i-nje-botimi.39203/ http://www.shqiperia.com/Editimi-digjital-i-Gjahu-i-malesorevet-dhe-historiku-i-nje-botimi.39203/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Njihuni me aeroplanin qe ka bere ndryshimin e madh ne tregun boteror Mon, 29 May 2017 19:38:26 +0200 http://www.shqiperia.com/Njihuni-me-aeroplanin-qe-ka-bere-ndryshimin-e-madh-ne-tregun-boteror.39202/ http://www.shqiperia.com/Njihuni-me-aeroplanin-qe-ka-bere-ndryshimin-e-madh-ne-tregun-boteror.39202/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Shqiperia e 98-a ne listen e shteteve me te pasura dhe me te varfra sipas fuqise blerese Mon, 29 May 2017 19:34:23 +0200 http://www.shqiperia.com/Shqiperia-e-98-a-ne-listen-e-shteteve-me-te-pasura-dhe-me-te-varfra-sipas-fuqise-blerese.39201/ http://www.shqiperia.com/Shqiperia-e-98-a-ne-listen-e-shteteve-me-te-pasura-dhe-me-te-varfra-sipas-fuqise-blerese.39201/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Strakosha tradhton Veselin. E rrezon ne Serie B Mon, 29 May 2017 19:32:09 +0200 http://www.shqiperia.com/Strakosha-tradhton-Veselin.-E-rrezon-ne-Serie-B.39200/ http://www.shqiperia.com/Strakosha-tradhton-Veselin.-E-rrezon-ne-Serie-B.39200/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Urdhri i Bashkise se Tiranes Do njihen te gjitha abonete per autobuset urbane Mon, 29 May 2017 19:29:19 +0200 http://www.shqiperia.com/Urdhri-i-Bashkise-se-Tiranes-Do-njihen-te-gjitha-abonete-per-autobuset-urbane.39199/ http://www.shqiperia.com/Urdhri-i-Bashkise-se-Tiranes-Do-njihen-te-gjitha-abonete-per-autobuset-urbane.39199/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Vodafone Telekom Albania dhe Albtelekom nen hetim per manipulim cmimesh Mon, 29 May 2017 19:24:52 +0200 http://www.shqiperia.com/Vodafone-Telekom-Albania-dhe-Albtelekom-nen-hetim-per-manipulim-cmimesh.39198/ http://www.shqiperia.com/Vodafone-Telekom-Albania-dhe-Albtelekom-nen-hetim-per-manipulim-cmimesh.39198/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Ansambli i kengeve dhe valleve ILIRIDA fiton nje tjeter cmim Thu, 25 May 2017 19:06:54 +0200 http://www.shqiperia.com/Ansambli-i-kengeve-dhe-valleve-ILIRIDA-fiton-nje-tjeter-cmim.39197/ http://www.shqiperia.com/Ansambli-i-kengeve-dhe-valleve-ILIRIDA-fiton-nje-tjeter-cmim.39197/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Shuhet ne moshen 79-vjecare violinisti Hysen Badivuku Thu, 25 May 2017 19:04:38 +0200 http://www.shqiperia.com/Shuhet-ne-moshen-79-vjecare-violinisti-Hysen-Badivuku.39196/ http://www.shqiperia.com/Shuhet-ne-moshen-79-vjecare-violinisti-Hysen-Badivuku.39196/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Ismail Kadare i shkruan Romana Vlahutin Jam i tronditur... Wed, 10 May 2017 18:49:49 +0200 http://www.shqiperia.com/Ismail-Kadare-i-shkruan-Romana-Vlahutin-Jam-i-tronditur....39195/ http://www.shqiperia.com/Ismail-Kadare-i-shkruan-Romana-Vlahutin-Jam-i-tronditur....39195/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Sa kushton te pini nje kafe neper bote Zvicra perseri do ju habise! Tue, 09 May 2017 15:37:30 +0200 http://www.shqiperia.com/Sa-kushton-te-pini-nje-kafe-neper-bote-Zvicra-perseri-do-ju-habise!.39194/ http://www.shqiperia.com/Sa-kushton-te-pini-nje-kafe-neper-bote-Zvicra-perseri-do-ju-habise!.39194/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Caji cudiberes! 8 efektet pozitive te cajit te zi Tue, 09 May 2017 15:32:01 +0200 http://www.shqiperia.com/Caji-cudiberes!-8-efektet-pozitive-te-cajit-te-zi-.39193/ http://www.shqiperia.com/Caji-cudiberes!-8-efektet-pozitive-te-cajit-te-zi-.39193/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Majlinda Kelmendi e para ne bote Fri, 05 May 2017 15:45:04 +0200 http://www.shqiperia.com/Majlinda-Kelmendi-e-para-ne-bote.39192/ http://www.shqiperia.com/Majlinda-Kelmendi-e-para-ne-bote.39192/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Shqiperia Kosova Maqedonia dhe Mali i Zi bashke ne Hasi Jehon Fri, 05 May 2017 15:39:02 +0200 http://www.shqiperia.com/Shqiperia-Kosova-Maqedonia-dhe-Mali-i-Zi-bashke-ne-Hasi-Jehon.39191/ http://www.shqiperia.com/Shqiperia-Kosova-Maqedonia-dhe-Mali-i-Zi-bashke-ne-Hasi-Jehon.39191/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Sheshi Nene Tereza mbulohet nga nje tapet gjigand Fri, 05 May 2017 15:33:39 +0200 http://www.shqiperia.com/Sheshi-Nene-Tereza-mbulohet-nga-nje-tapet-gjigand.39190/ http://www.shqiperia.com/Sheshi-Nene-Tereza-mbulohet-nga-nje-tapet-gjigand.39190/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Paralajmerimi Lulzim Basha Nuk mbajme me pergjegjesi per dhune Fri, 28 Apr 2017 14:45:27 +0200 http://www.shqiperia.com/Paralajmerimi-Lulzim-Basha-Nuk-mbajme-me-pergjegjesi-per-dhune.39189/ http://www.shqiperia.com/Paralajmerimi-Lulzim-Basha-Nuk-mbajme-me-pergjegjesi-per-dhune.39189/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Legjendat qe kane shenuar 500 gola me te njejten fanele Tue, 25 Apr 2017 18:27:45 +0200 http://www.shqiperia.com/Legjendat-qe-kane-shenuar-500-gola-me-te-njejten-fanele.39188/ http://www.shqiperia.com/Legjendat-qe-kane-shenuar-500-gola-me-te-njejten-fanele.39188/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Legjenda Bekim Fehmiu kete vit ne ekranin e Festivalit te Kanes Tue, 25 Apr 2017 18:26:34 +0200 http://www.shqiperia.com/Legjenda-Bekim-Fehmiu-kete-vit-ne-ekranin-e-Festivalit-te-Kanes.39187/ http://www.shqiperia.com/Legjenda-Bekim-Fehmiu-kete-vit-ne-ekranin-e-Festivalit-te-Kanes.39187/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Bashkelojtaret dhe kundershtaret njezeri Messi eshte special Mon, 24 Apr 2017 18:36:21 +0200 http://www.shqiperia.com/Bashkelojtaret-dhe-kundershtaret-njezeri-Messi-eshte-special.39186/ http://www.shqiperia.com/Bashkelojtaret-dhe-kundershtaret-njezeri-Messi-eshte-special.39186/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Shqiperia pjesemarrese ne Panairin e librit ne Milano Mon, 24 Apr 2017 18:25:01 +0200 http://www.shqiperia.com/Shqiperia-pjesemarrese-ne-Panairin-e-librit-ne-Milano.39185/ http://www.shqiperia.com/Shqiperia-pjesemarrese-ne-Panairin-e-librit-ne-Milano.39185/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Instagram-i profesioni fitimprures i shume te rinjve Mon, 24 Apr 2017 18:16:15 +0200 http://www.shqiperia.com/Instagram-i-profesioni-fitimprures-i-shume-te-rinjve.39184/ http://www.shqiperia.com/Instagram-i-profesioni-fitimprures-i-shume-te-rinjve.39184/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Prokuroria kerkon sekuestrim te pasurise per Alfred Pezen Thu, 13 Apr 2017 20:48:53 +0200 http://www.shqiperia.com/Prokuroria-kerkon-sekuestrim-te-pasurise-per-Alfred-Pezen.39183/ http://www.shqiperia.com/Prokuroria-kerkon-sekuestrim-te-pasurise-per-Alfred-Pezen.39183/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Cmenden kompanite e telefonise celulare ne Shqiperi rrisin cmimet e paketave Mon, 03 Apr 2017 15:57:26 +0200 http://www.shqiperia.com/Cmenden-kompanite-e-telefonise-celulare-ne-Shqiperi-rrisin-cmimet-e-paketave.39182/ http://www.shqiperia.com/Cmenden-kompanite-e-telefonise-celulare-ne-Shqiperi-rrisin-cmimet-e-paketave.39182/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Shuhet ne moshen 68-vjecare kantautori Francesk Radi Mon, 03 Apr 2017 15:46:14 +0200 http://www.shqiperia.com/Shuhet-ne-moshen-68-vjecare-kantautori-Francesk-Radi.39181/ http://www.shqiperia.com/Shuhet-ne-moshen-68-vjecare-kantautori-Francesk-Radi.39181/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Shqiperia renie rekord ne renditjen e FIFA-s pas dy humbjeve Sat, 01 Apr 2017 10:07:33 +0200 http://www.shqiperia.com/Shqiperia-renie-rekord-ne-renditjen-e-FIFA-s-pas-dy-humbjeve.39180/ http://www.shqiperia.com/Shqiperia-renie-rekord-ne-renditjen-e-FIFA-s-pas-dy-humbjeve.39180/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Fiset gjermane me prejardhje Ilire. Shqiptaret i vetmi popull etnik qe ruajten gjuhen e vjeter te Evropes Thu, 30 Mar 2017 16:56:31 +0200 http://www.shqiperia.com/Fiset-gjermane-me-prejardhje-Ilire.-Shqiptaret-i-vetmi-popull-etnik-qe-ruajten-gjuhen-e-vjeter-te-Evropes.39179/ http://www.shqiperia.com/Fiset-gjermane-me-prejardhje-Ilire.-Shqiptaret-i-vetmi-popull-etnik-qe-ruajten-gjuhen-e-vjeter-te-Evropes.39179/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Intelektualet nuk jane zhdukur por gjithcka eshte shnderruar ne opinion Thu, 30 Mar 2017 16:53:57 +0200 http://www.shqiperia.com/Intelektualet-nuk-jane-zhdukur-por-gjithcka-eshte-shnderruar-ne-opinion.39178/ http://www.shqiperia.com/Intelektualet-nuk-jane-zhdukur-por-gjithcka-eshte-shnderruar-ne-opinion.39178/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Interneti Ja kush jane 10 faqet me te vizituara ne bote Thu, 30 Mar 2017 16:52:05 +0200 http://www.shqiperia.com/Interneti-Ja-kush-jane-10-faqet-me-te-vizituara-ne-bote.39177/ http://www.shqiperia.com/Interneti-Ja-kush-jane-10-faqet-me-te-vizituara-ne-bote.39177/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Dy ndeshje ndaj Juves masa te rrepta ne Napoli Thu, 30 Mar 2017 16:50:47 +0200 http://www.shqiperia.com/Dy-ndeshje-ndaj-Juves-masa-te-rrepta-ne-Napoli.39176/ http://www.shqiperia.com/Dy-ndeshje-ndaj-Juves-masa-te-rrepta-ne-Napoli.39176/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Semundjet qe sherohen me boronice Thu, 30 Mar 2017 16:49:51 +0200 http://www.shqiperia.com/Semundjet-qe-sherohen-me-boronice.39175/ http://www.shqiperia.com/Semundjet-qe-sherohen-me-boronice.39175/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Riviera shqiptare shtepia e plazheve me te mira ne Ballkan Wed, 29 Mar 2017 10:27:42 +0200 http://www.shqiperia.com/Riviera-shqiptare-shtepia-e-plazheve-me-te-mira-ne-Ballkan.39174/ http://www.shqiperia.com/Riviera-shqiptare-shtepia-e-plazheve-me-te-mira-ne-Ballkan.39174/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Avullojne Call Center-at pezulluan aktivitetin 30 kompani Tue, 28 Mar 2017 15:36:59 +0200 http://www.shqiperia.com/Avullojne-Call-Center-at-pezulluan-aktivitetin-30-kompani.39173/ http://www.shqiperia.com/Avullojne-Call-Center-at-pezulluan-aktivitetin-30-kompani.39173/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Legjenda italiane Gigi Buffon ben shqiponjen me Shakohoxhen Sat, 25 Mar 2017 11:02:46 +0100 http://www.shqiperia.com/Legjenda-italiane-Gigi-Buffon-ben-shqiponjen-me-Shakohoxhen.39172/ http://www.shqiperia.com/Legjenda-italiane-Gigi-Buffon-ben-shqiponjen-me-Shakohoxhen.39172/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Dritan Shakohoxha nuk mban me/Revoltohet me tifozerine kuqezi Sat, 25 Mar 2017 09:29:57 +0100 http://www.shqiperia.com/Dritan-Shakohoxha-nuk-mban-me/Revoltohet-me-tifozerine-kuqezi.39171/ http://www.shqiperia.com/Dritan-Shakohoxha-nuk-mban-me/Revoltohet-me-tifozerine-kuqezi.39171/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Shqiperia jo vetem me e palumtura por dhe e fundit ne Ballkan per mbeshtetjen qe njerezit i japin njeri-tjetrit Thu, 23 Mar 2017 16:41:48 +0100 http://www.shqiperia.com/Shqiperia-jo-vetem-me-e-palumtura-por-dhe-e-fundit-ne-Ballkan-per-mbeshtetjen-qe-njerezit-i-japin-njeri-tjetrit-.39170/ http://www.shqiperia.com/Shqiperia-jo-vetem-me-e-palumtura-por-dhe-e-fundit-ne-Ballkan-per-mbeshtetjen-qe-njerezit-i-japin-njeri-tjetrit-.39170/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom The New York Times Gjuha Shqipe ne mesin e 3 gjuheve me te vjetra ne bote Tue, 21 Mar 2017 18:50:10 +0100 http://www.shqiperia.com/The-New-York-Times-Gjuha-Shqipe-ne-mesin-e-3-gjuheve-me-te-vjetra-ne-bote.39169/ http://www.shqiperia.com/The-New-York-Times-Gjuha-Shqipe-ne-mesin-e-3-gjuheve-me-te-vjetra-ne-bote.39169/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Pejic Mund te kisha luajtur per Shqiperine Tue, 14 Mar 2017 20:09:02 +0100 http://www.shqiperia.com/Pejic-Mund-te-kisha-luajtur-per-Shqiperine.39168/ http://www.shqiperia.com/Pejic-Mund-te-kisha-luajtur-per-Shqiperine.39168/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Di Maria e Mertens per Interin e madh! Tue, 14 Mar 2017 20:08:00 +0100 http://www.shqiperia.com/Di-Maria-e-Mertens-per-Interin-e-madh!.39167/ http://www.shqiperia.com/Di-Maria-e-Mertens-per-Interin-e-madh!.39167/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Aktiviteti fizik i domosdoshem per shendet te mire Tue, 14 Mar 2017 20:06:09 +0100 http://www.shqiperia.com/Aktiviteti-fizik-i-domosdoshem-per-shendet-te-mire.39166/ http://www.shqiperia.com/Aktiviteti-fizik-i-domosdoshem-per-shendet-te-mire.39166/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Mesoni kush eshte pasaporta me e forte ne bote seshte ajo e SHBA e as e Gjermanise Tue, 14 Mar 2017 19:57:09 +0100 http://www.shqiperia.com/Mesoni-kush-eshte-pasaporta-me-e-forte-ne-bote-seshte-ajo-e-SHBA-e-as-e-Gjermanise.39165/ http://www.shqiperia.com/Mesoni-kush-eshte-pasaporta-me-e-forte-ne-bote-seshte-ajo-e-SHBA-e-as-e-Gjermanise.39165/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Karikoni celularin ne lokale Ja cfare rrezikon Tue, 14 Mar 2017 19:54:32 +0100 http://www.shqiperia.com/Karikoni-celularin-ne-lokale-Ja-cfare-rrezikon.39164/ http://www.shqiperia.com/Karikoni-celularin-ne-lokale-Ja-cfare-rrezikon.39164/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom The Economist shkrim kushtuar Tiranes Tue, 14 Mar 2017 19:53:10 +0100 http://www.shqiperia.com/The-Economist-shkrim-kushtuar-Tiranes.39163/ http://www.shqiperia.com/The-Economist-shkrim-kushtuar-Tiranes.39163/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Zbulohet ministri i ri i Rames qe denoncoi Basha ne takimin me 8 ambasadoret Tue, 14 Mar 2017 19:50:52 +0100 http://www.shqiperia.com/Zbulohet-ministri-i-ri-i-Rames-qe-denoncoi-Basha-ne-takimin-me-8-ambasadoret.39162/ http://www.shqiperia.com/Zbulohet-ministri-i-ri-i-Rames-qe-denoncoi-Basha-ne-takimin-me-8-ambasadoret.39162/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Mitet dhe kultet ne prehistorine shqiptare deshmohen me gjetje arkeologjike Tue, 14 Mar 2017 19:48:26 +0100 http://www.shqiperia.com/Mitet-dhe-kultet-ne-prehistorine-shqiptare-deshmohen-me-gjetje-arkeologjike.39161/ http://www.shqiperia.com/Mitet-dhe-kultet-ne-prehistorine-shqiptare-deshmohen-me-gjetje-arkeologjike.39161/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Mjeshtri kinez pikturon kostumin e Mirdites Tue, 14 Mar 2017 19:47:17 +0100 http://www.shqiperia.com/Mjeshtri-kinez-pikturon-kostumin-e-Mirdites.39160/ http://www.shqiperia.com/Mjeshtri-kinez-pikturon-kostumin-e-Mirdites.39160/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Sa e vjeter eshte gjuha shqipe Thu, 02 Mar 2017 15:53:38 +0100 http://www.shqiperia.com/Sa-e-vjeter-eshte-gjuha-shqipe.39159/ http://www.shqiperia.com/Sa-e-vjeter-eshte-gjuha-shqipe.39159/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Partizani fiton derbin; Demat zot ne shtepine bardheblu Mon, 20 Feb 2017 20:02:22 +0100 http://www.shqiperia.com/Partizani-fiton-derbin;-Demat-zot-ne-shtepine-bardheblu.39158/ http://www.shqiperia.com/Partizani-fiton-derbin;-Demat-zot-ne-shtepine-bardheblu.39158/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Fjala nuk ka fuqi! eshte vetem pamorja ajo qe pershkruan propaganden e (pa)varesise se Kosoves nga Serbia Fri, 17 Feb 2017 16:45:50 +0100 http://www.shqiperia.com/Fjala-nuk-ka-fuqi!-eshte-vetem-pamorja-ajo-qe-pershkruan-propaganden-e-(pa)varesise-se-Kosoves-nga-Serbia.39157/ http://www.shqiperia.com/Fjala-nuk-ka-fuqi!-eshte-vetem-pamorja-ajo-qe-pershkruan-propaganden-e-(pa)varesise-se-Kosoves-nga-Serbia.39157/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Spanje - Shqiperi luhet ne Afrike! Mon, 13 Feb 2017 17:25:05 +0100 http://www.shqiperia.com/Spanje---Shqiperi-luhet-ne-Afrike!.39156/ http://www.shqiperia.com/Spanje---Shqiperi-luhet-ne-Afrike!.39156/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Cmimi i gazit rritet frikshem sot shitet 75 leke per liter Mon, 13 Feb 2017 16:51:07 +0100 http://www.shqiperia.com/Cmimi-i-gazit-rritet-frikshem-sot-shitet-75-leke-per-liter.39155/ http://www.shqiperia.com/Cmimi-i-gazit-rritet-frikshem-sot-shitet-75-leke-per-liter.39155/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Emigrantet e koheve moderne cfare po i shtyn te ikin serish Mon, 13 Feb 2017 14:51:19 +0100 http://www.shqiperia.com/Emigrantet-e-koheve-moderne-cfare-po-i-shtyn-te-ikin-serish.39154/ http://www.shqiperia.com/Emigrantet-e-koheve-moderne-cfare-po-i-shtyn-te-ikin-serish.39154/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom