<![CDATA[Analiza, Opinione interesante shqiptare - Shqiperia]]> http://www.shqiperia.com/feed/opinione/ Thu, 30 Nov 2023 20:50:56 +0100 (ShqiperiaCom Shpk - Armand Brahaj) CMS E-Rise ShqiperiaCom Shpk http://blogs.law.harvard.edu/tech/rss 7200 <![CDATA[Greqishtja nuk eshte me vote ne Himare]]> http://www.shqiperia.com/shqip/opinionart/aID/2488/titulli/Greqishtja-nuk-eshte-me-vote-ne-Himare Sat, 13 Jun 2015 00:00:00 +0200 <![CDATA[Rilindja ka nevoje per nje tjeter opozite]]> http://www.shqiperia.com/shqip/opinionart/aID/2487/titulli/Rilindja-ka-nevoje-per-nje-tjeter-opozite Fri, 12 Jun 2015 00:00:00 +0200 <![CDATA[Beteja e madhe e Bojaxhiut e Co. Fillon pas 21 qershorit]]> http://www.shqiperia.com/shqip/opinionart/aID/2486/titulli/Beteja-e-madhe-e-Bojaxhiut-e-Co.-Fillon-pas-21-qershorit Fri, 12 Jun 2015 00:00:00 +0200 <![CDATA[Jo me shume se 25 perqind jane te motivuar per te votuar]]> http://www.shqiperia.com/shqip/opinionart/aID/2485/titulli/Jo-me-shume-se-25-perqind-jane-te-motivuar-per-te-votuar Tue, 09 Jun 2015 00:00:00 +0200 <![CDATA[Himni i ketyre zgjedhjeve]]> http://www.shqiperia.com/shqip/opinionart/aID/2484/titulli/Himni-i-ketyre-zgjedhjeve Mon, 08 Jun 2015 00:00:00 +0200 <![CDATA[Karikatura e diplomacise sipas Blushit]]> http://www.shqiperia.com/shqip/opinionart/aID/2483/titulli/Karikatura-e-diplomacise-sipas-Blushit Mon, 08 Jun 2015 00:00:00 +0200 <![CDATA[Propozim per nje BS]]> http://www.shqiperia.com/shqip/opinionart/aID/2482/titulli/Propozim-per-nje-BS Mon, 08 Jun 2015 00:00:00 +0200 <![CDATA[Udhetim ne Kube rikthim ne adoleshence!]]> http://www.shqiperia.com/shqip/opinionart/aID/2481/titulli/Udhetim-ne-Kube-rikthim-ne-adoleshence! Sat, 06 Jun 2015 00:00:00 +0200 <![CDATA[Inteligjenca e kryeministrit Vucic]]> http://www.shqiperia.com/shqip/opinionart/aID/2480/titulli/Inteligjenca-e-kryeministrit-Vucic Sat, 30 May 2015 00:00:00 +0200 <![CDATA[Artan Lame Per ata qe merren me fustanin e Grides]]> http://www.shqiperia.com/shqip/opinionart/aID/2479/titulli/Artan-Lame-Per-ata-qe-merren-me-fustanin-e-Grides Sat, 30 May 2015 00:00:00 +0200 <![CDATA[Me ne fund nje sukses shqiptar]]> http://www.shqiperia.com/shqip/opinionart/aID/2478/titulli/Me-ne-fund-nje-sukses-shqiptar Thu, 28 May 2015 00:00:00 +0200 <![CDATA[Pse i fshihet debatit Halim Kosova]]> http://www.shqiperia.com/shqip/opinionart/aID/2477/titulli/Pse-i-fshihet-debatit-Halim-Kosova Thu, 14 May 2015 00:00:00 +0200 <![CDATA[Kush po e prish Maqedonine]]> http://www.shqiperia.com/shqip/opinionart/aID/2476/titulli/Kush-po-e-prish-Maqedonine Wed, 13 May 2015 00:00:00 +0200 <![CDATA[Katastrofa Shqiptare ne Maqedoni]]> http://www.shqiperia.com/shqip/opinionart/aID/2475/titulli/Katastrofa-Shqiptare-ne-Maqedoni Tue, 12 May 2015 00:00:00 +0200 <![CDATA[Kumanova 2015 a ngjan me Tanushen e 2001!]]> http://www.shqiperia.com/shqip/opinionart/aID/2474/titulli/Kumanova-2015-a-ngjan-me-Tanushen-e-2001! Mon, 11 May 2015 00:00:00 +0200 <![CDATA[Korrupsion Ham ham!]]> http://www.shqiperia.com/shqip/opinionart/aID/2473/titulli/Korrupsion-Ham-ham! Mon, 04 May 2015 00:00:00 +0200 <![CDATA[Mediat dhe politika]]> http://www.shqiperia.com/shqip/opinionart/aID/2472/titulli/Mediat-dhe-politika Fri, 01 May 2015 00:00:00 +0200 <![CDATA[Sa vlen firma per Bojaxhiun]]> http://www.shqiperia.com/shqip/opinionart/aID/2471/titulli/Sa-vlen-firma-per-Bojaxhiun Thu, 30 Apr 2015 00:00:00 +0200 <![CDATA[Veliaj kandidati qe ben sikur]]> http://www.shqiperia.com/shqip/opinionart/aID/2470/titulli/Veliaj-kandidati-qe-ben-sikur Thu, 30 Apr 2015 00:00:00 +0200 <![CDATA[Leksioni i pare i te pjekurit Kosova]]> http://www.shqiperia.com/shqip/opinionart/aID/2469/titulli/Leksioni-i-pare-i-te-pjekurit-Kosova Thu, 30 Apr 2015 00:00:00 +0200