Zbulimi tronditës; – Ja cilat janë 2 ushqimet që do të zhduken përgjithmonë për shkak të ngrohjes globale. –

Zbulimi tronditës; – Ja cilat janë 2 ushqimet që do të zhduken përgjithmonë për shkak të ngrohjes globale. – Ngrohja globale po “kërcënon” gjithnjë e më shumë botën me ndryshimet drastike. Së fundmi një studim ka zbuluar se peshku dhe patatet mund të jenë jashtë menysë përgjithmonë për shkak të ngrohjes globale. Gjetjet u bazuan në […]

Kurt Farka on June 24, 2019

Fortifikata e Prizrenit (Prizren castle) sipas botimit anglez të vitit 1877…!

Turizmi historiko-arkeologjik nëpër Kosovë: Fortifikata e Prizrenit (Prizren castle) sipas botimit anglez të vitit 1877…! Nga: Jahja Drancolli Fortifikata e Prizrenit ose ndryshe Kalaja e Prizrenit siç e quan një pjesë e popullatës, është e njohur nga zbulimet arkeologjike së paku 4000-vjet më parë. Në aspektin onomastik, fortifikata zuri të quhet për herë të parë […]

Kurt Farka on June 23, 2019
Featured Zbulimi tronditës; – Ja cilat janë 2 ushqimet që do të zhduken përgjithmonë për shkak të ngrohjes globale. –