Monthly archive: March 30, 2016

Betonieret ne Parkun Artificial te Tiranes

Plot 37 betoniere jane shkarkuar brenda pak ditesh ne park sipas xhirimeve te aktivisteve. Epo ndaj do behej e gjitha kjo ne menyre tinzare, te pershpejtuar, jo transparente, e pa konsultime paraprake.. se cili qytetar me mendje te shendetshme do e pranonte kete masaker ne te vetmin gjelberim te ngelur (?!) Tani qe ka material […]

PËRGATITJA E MASTER PLANIT TË PARKUT TË LIQENIT DHE 5 PROJEKTE PILOT PËR 5 SITE, NË KUADRIN E REHABILITIMIT TË PARKUT TË LIQENIT

25.09.2015 PËRGATITJA E MASTER PLANIT TË PARKUT TË LIQENIT DHE 5 PROJEKTE PILOT PËR 5 SITE, NË KUADRIN E REHABILITIMIT TË PARKUT TË LIQENIT PROJEKTI PILOT 4 – KËNDI I LOJRAVE PËR FËMIJË RELACION ARKITEKTONIK BOLLES + WILSON ATELIER4 HYRJE Në Maj të 2015, Fondi Shqiptar i Zhvillimit (FSHZH) kontraktoi si Konsulent Bashkimin e Operatorëve […]

Nisma Bregu 2, Politika, Censura dhe një ligj “Për tregtinë elektronike”

Nisma Ligjore e zj. Majlinda Bregu 2015 Jo më larg se një vit më parë, deputetja e Partise Demokratike Majlinda Bregu ndermori nje nismë ligjore, ku tentohej te shtohej nje dispozite tranzitore në Kodin Civil të Republikës së Shqipërisë. Ligji do detyronte administratorët e mediave online të pengonin publikimin e çdo komenti “që cenon nderin, […]