Monthly archive: September 14, 2015

Sërish mbi Charlie Hebdo

“Charlie Hebdo tallet me Aylan” ishte pjese e titullit “bombastik” te gazetes Shqiptarja.com sot. Te gjithe e njohim Hebdo! Disa prej nesh bile dhe jane personifikuar me kete gazete ne caste te caktuara. Shpeshhere shumekush ka qene dakort me karikaturat e kesaj reviste, sidomos nese karikaturet i shkonin per shtat fese, races apo bindjeve politike […]