Une jam Charlie ben bashke shqiptaret e kosovaret por jo serbet dhe maqedonasit

'Une jam Charlie' ben bashke shqiptaret e kosovaret, por jo serbet dhe maqedonasit

Globi u solidarizua sot me viktimat e sulmeve terrorite ndaj gazetës "Charlie Hebdo" në Paris, ku mbetën të vrarë 17 persona. Qindra protesta solidarizuese janë zhvilluar në Evropë me moton "Unë jam Charlie".

Gazeta franceze "Le Monde" ka bërë një hartë për të treguar vendet mbështetëse dhe ajo që bie në sy është se tubime të tilla janë mbajtur në rajon, në Kosovë, Shqipër e Koraci, por jo në Serbi, Maqedoni e Bosnjë.


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama