Studimi Ndotja akustike rrezikon degjimin ne Tirane

Studimi, Ndotja akustike, rrezikon degjimin ne Tirane

Ndotja akustike ne Tiranë ka arritur ne nivele te tilla sa rrezikon te ktheje ne invaliditet nga degjimi disa kategori punonjesish me te ekspozuar si policet e qarkullimit rrugor dhe shitesit ambulante.

 Alarmi vjen nga mjeket otorino te cilet kerkojne masa konkrete per reduktimine ndotjes akustike.

Ne nje studim te fundit te Institutit te shendetit publik Tirana renditet si kryeqyteti me u zhurmshem ne europe.

Marre nga : BalkanWeb.com


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama