Merkel shpallet njeriu i vitit 2015

Merkel shpallet njeriu i vitit 2015

Kancelarja gjermane, Angela Merkel është shpallur njeriu I  vitit 2015 nga revista Time . Ky  titulli i jepet një individi i cili ka ndikuar lajmin e vitit për arsye qoftë pozitive apo negative.

 

Vitin e kaluar titulli shkoi  për luftëtarët e  Ebolas dhe një vit më parë Papa Francis. Nancy Gibbs, redaktor i kohës shkruan se kancelarja ishte emri i kërkuar më shumë  nga gjithë politikanët e tjerë, për qëndrimin e patundur kundër tiranisë, si dhe përvojën  për të siguruar udhëheqje morale në  botë.


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama