LUTJE


Zemrës së nxirë e të pluhurosur,
Mu shkrep një dite t'i jepja shkëlqim.
Mora pak ujë e detergjent,
Dhe e fërkova me trishtim.
Tepër vonë! Ajo filloi të thyhej,
Ndryshku i kish arritur deri në palcë.
Zot, të lutem, më jep një zemër tjetër!

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama