Ja pse nuk duhet ti besoni Facebook-ut

Ja pse nuk duhet t'i besoni Facebook-ut

Një film me metrazh të shkurtër me titull “What’s on your mind?” është një pikëpamje prekëse për realitetin e medieve sociale, ku miqtë e tu në të vërtetë nuk janë aq të lumtur saç duken.  Filmi norvegjez i realizuar nga regjisori Shaun Higton është kthyer në një video virale në internet duke  arritur gati 5 milionë shikime në YouTube.

 

 “Po shikoja në Facebook një ditë dhe po mendoja, “të gjithë duken për bukuri gjatë gjithë kohës”. Pas kësaj më erdhi ideja në kokë”, thotë Shaun. Filmi është realizuar nga tre vëllezër të lindur nga një nënë norvegjeze dhe baba amerikan. 

 

 


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama