Independent Homazhin me me klas e beri Edi Rama

Independent: Homazhin me me klas e beri Edi Rama

Ka bërë shumë përshtypje vendosja e tre lapsave me ngjyrat e flamurit francez në xhepin e kostumit të Edi Ramës. Gazeta e njohur britanike, Independent thotë se ky ishte homazhi më me klas në Paris.

“Një politikan kishte bërë një zgjedhje të fuqishme sartoriale (për veshjen sh.r) në marshimin e solidaritetit,” shkruan gazeta.

“Pikërisht kur mendon se lapsi është përdorur në çdo mënyrë të mundshme si simbol i fjalës së lirë dhe unitetit, ja ku vjen kryeministri shqiptar, Edi Rama, me xhepin e tij Trikolor”.

“Politikani, që është artist dhe publicist, u shfaq në marshimin e solidaritetit me lapsa blu, të bardhë dhe të kuq në xhepin e sipërm, që nënkuptojnë ngjyrat e flamurit francez,” shkruan Christopher Hooton.


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama