Blen makinen me vlere 95 mije euro paraqitet me 4 ton monedha

Blen makinen me vlere 95 mije euro, paraqitet me 4 ton monedha

Sa persona, kur kanë qenë fëmijë, kanë filluar të mbledhin kursimet e tyre për të blerë ndonjë dhuratë?! Shumë apo jo, edhe pse asnjërit nuk i ka vajtur ndërmend që të kursejë aq shumë sa të mund të blinte një automjet.

Një kinez i cili punonte në një stacion shërbimi, ka vendosur që të mbledhë moneshat për të blerë mnjë makinë të re.

Rezultati?!


U paraqit në një dyqan ku bleu makinën, jo me një çek, por me një kampin plot me monedha, pesha e të cilave shkonte 4 ton. Janë dashur 10 punonjës për të shkarkuar sasinë e lekëve. Nga shuma e nevojshme prë të blerë makinën e cila kushtonte 95 mijë euro, vetëm 3 mijë ishin prej letre.

Në totali, shoferi i ri kinez kishte përdorur 1.320 pako me monedha dhe është dashur 1 orë për të zhvendosur lekët nga kamioni brenda dyqanit.


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama