Agim Baci nderohet si Don Kishot ne letersi

Agim Baçi nderohet si

Ky çmim iu dha atij nga ambasada spanjolle, në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Librit, në një ceremoni të organizuar në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja të Universitetit të Tiranës.

Ndërsa sot, brenda këtyre kremtimeve, në hollin e muzikës së Dhomës të Teatrit të Operës dhe Baletit, shfaqet koncerti "Kishotë të tjerë", me një program të muzikës spanjolle, e cila do të ndërthuret me fragmente të zgjedhura të veprës së Miguel de Servantes.

Nga Gazeta Shqip


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama