Book 07 - Chapter 3 - The Ambassadors by Henry James

Publikuar nga CCPROSE

Regjistroni domainin tuaj .al
a

Book 7, Chapter 3. Classic Literature VideoBook with synchronized text, interactive transcript, and closed captions in multiple languages. Audio courtesy of Librivox. Read by Nicholas Clifford. Playlist for The Ambassadors by Henry James: http://www.youtube.com/playlist?list=PL65816693DC42A67B The Ambassadors free audiobook at Librivox: http://librivox.org/the-ambassadors-by-henry-james/ The Ambassadors free eBook at Project Gutenberg: http://www.gutenberg.org/ebooks/432 The Ambassadors at Wikipedia: http://en.wikipedia.org/wiki/The_Ambassadors View a list of all our videobooks: http://www.ccprose.com/booklist

Modifikimi i fundit me: 8 muaj më parë
Gjithsej: 2197 shikime
Faqja e publikuar: http://www.youtube.com/watch?v=nNnPyHgl16k&feature=youtube_gdata_player

Regjistroni domainin tuaj .al

Komentet e vizitorve

Komentet m posht nuk jan t kontrolluara nga ekipi yn

Video t ngjashme

Videot m posht nuk jan t kontrolluara nga ekipi yn
Regjistroni domainin tuaj .al

Reklamat

Pronat e Fundit


  • domain shqiperia

Video

Lajm dhe tema t nxehta

AKTUALITET

TEMA TË NXEHTA

KULTURA

Albforumi