Chapter 34 - Wuthering Heights by Emily Bront

Publikuar nga CCPROSE

Regjistroni domainin tuaj .al
a

Chapter 34. Classic Literature VideoBook with synchronized text, interactive transcript, and closed captions in multiple languages. Audio courtesy of Librivox. Read by Ruth Golding. Playlist for Wuthering Heights by Emily Bront: http://www.youtube.com/playlist?list=PLACBCBF633AAA2E55 Wuthering Heights free audiobook at Librivox: http://librivox.org/wuthering-heights-by-emily-bronte-2/ Wuthering Heights free eBook at Project Gutenberg: http://www.gutenberg.org/ebooks/768 Wuthering Heights at Wikipedia: http://en.wikipedia.org/wiki/Wuthering_Heights View a list of all our videobooks: http://www.ccprose.com/booklist

Modifikimi i fundit me: 4 javë më parë
Gjithsej: 28707 shikime
Faqja e publikuar: http://www.youtube.com/watch?v=b4gBVe5WaOU&feature=youtube_gdata_player

Regjistroni domainin tuaj .al

Komentet e vizitorve

Komentet m posht nuk jan t kontrolluara nga ekipi yn

Wonderful! Thank ...
Wonderful! Thank you for your work!

Thanks for this ...
Thanks for this audiobook upload... what beautiful reading by Ruth Golding..cheerio!!!.

Video t ngjashme

Videot m posht nuk jan t kontrolluara nga ekipi yn
Regjistroni domainin tuaj .al

Reklamat

Pronat e Fundit


  • domain shqiperia

Video

Lajm dhe tema t nxehta

AKTUALITET

TEMA TË NXEHTA

KULTURA

Albforumi