Twitter #shqip

Më poshtë janë disa shkrime nga llogari shqiptare në Twitter. Për t’u bërë pjesë e kësaj databaze shkruani “Ejani në #shqip”, kalojani mesazhin të gjithë miqve tuaj në Twitter dhe ndiqni rritjen :). Ndërkohë këtu do të rendisim cdo postim që përmban #shqip!

Twitter është rrjet social dhe mikro blogu që të lejon ti përgjigjes pyetjes “Çfarë po bën” duke dërguar mesazhe të shkurtra me 140 shkronja shokëve dhe ndjekësve të tu ,të cilat quhen “Cicërima”

Reklamat

Pronat e Fundit


  • domain shqiperia

Video

Lajm dhe tema të nxehta

AKTUALITET

TEMA TË NXEHTA

KULTURA

Albforumi