Aleksandër Çipa

Aleksandër Çipa

 • - Veteshembja e Maqedonise eshte afer  (4 javĂ« mĂ« parĂ«)
 • - Per Lazaratin Post-Hashash  (1 muaj mĂ« parĂ«)
 • - Si vjedhes te vonuar...  (3 muaj mĂ« parĂ«)
 • - Triumfi i munguar i ligjshmerise  (3 muaj mĂ« parĂ«)
 • - Fetaria e tranzicionit  (4 muaj mĂ« parĂ«)
 • - I vetmi reporter lufte...  (7 muaj mĂ« parĂ«)
 • - Sikur jetojmë mesin e tranzicionit  (7 muaj mĂ« parĂ«)
 • - Mjetet e konfliktit shfaqen  (7 muaj mĂ« parĂ«)
 • - Njerëz, po vetëflijohen njerëz!  (9 muaj mĂ« parĂ«)
 • - Qeveria matane nje karabinaje  (10 muaj mĂ« parĂ«)
 • - Ka ringjarë e vjetra  (12 muaj mĂ« parĂ«)
 • - Skandali i hartave administrative  (1 vit mĂ« parĂ«)
 • Opinioniste

  Mendim i Lire

  Reklamat

  Pronat e Fundit


  • domain shqiperia

  Video

  Lajm dhe tema të nxehta

  AKTUALITET

  TEMA TË NXEHTA

  KULTURA

  Albforumi