a mund te me thoni  

a mund te me thoni se sa pike duhet te besh qe te fitosh ketu tek kjo adrese dhe cfare do te thote domain 

Pyetur ne Web - 1669 dite me parë

Terma: a mund te me thoni  

Answer now
Raportoje si abuzuese
Vleresoje : 0 0

Pyet diÁka

Pyet tani

Kategoritë


© 2010 ShqiperiaCom. Pyet diÁka. Merrni përgjigje. Te gjitha te drejtat te rezervuara.

kërko