Shkruani pyetjen tuaj ketu.cfar ndryshimi kane aksi dhe segmenti? 

 

Pyetur ne Web - 1624 dite me parë

Terma: Shkruani pyetjen tuaj ketu.cfar ndryshimi kane aksi dhe segmenti 

Answer now
Raportoje si abuzuese
Vleresoje : 0 0

Pyet diÁka

Pyet tani

Kategoritë


© 2010 ShqiperiaCom. Pyet diÁka. Merrni përgjigje. Te gjitha te drejtat te rezervuara.

kërko