- Pyetje dhe Pergjigje https://www.shqiperia.com/pyetjepergjigje//rss/popular si mund te kurohen pucrrat ne fytyre ne menyre te shpejte? https://www.shqiperia.com/pyetjepergjigje//Bukuri-Moda/si-mund-te-kurohen-pucrrat-ne-fytyre-ne-menyre-te-shpejte|1098
: joana
27-12-2010
: Bukuri dhe Moda
: 92028 | : 19]]>
joana
nga cila adrese mund te shkarkoj kenge te huaja apo shqiptare ne pc? https://www.shqiperia.com/pyetjepergjigje//Ambienti/nga-cila-adrese-mund-te-shkarkoj-kenge-te-huaja-apo-shqiptare-ne-pc|1555
: megibashi
19-03-2011
: Ambienti
: 30895 | : 9]]>
megibashi
mund te me tregoni nje poezi per 28-29 nentorin? https://www.shqiperia.com/pyetjepergjigje//Celebritete/mund-te-me-tregoni-nje-poezi-per-28-29-nentorin|2380
: gabriela96
22-11-2011
: Celebritete
: 27120 | : 4]]>
gabriela96
pytje nga fizika https://www.shqiperia.com/pyetjepergjigje//Fizike/pytje-nga-fizika%0D%0A|1171
: floraa
10-01-2011
: Fizike
: 23930 | : 13]]>
floraa
roli i hidrokarbureve ne jeten e perditshme https://www.shqiperia.com/pyetjepergjigje//Ambienti/roli-i-hidrokarbureve-ne-jeten-e-perditshme|1109
: komita
29-12-2010
: Ambienti
: 21200 | : 5]]>
komita
matematika https://www.shqiperia.com/pyetjepergjigje//Zbavitje/matematika|1177
: anxhelo
11-01-2011
: Zbavitje
: 19814 | : 7]]>
anxhelo
me ndihmoni si te hap nje adrese e-maili ju lutem https://www.shqiperia.com/pyetjepergjigje//Internet/me-ndihmoni-si-te-hap-nje-adrese-e-maili-ju-lutem|2455
: anajrili
19-12-2011
: Internet
: 18641 | : 3]]>
anajrili
poezi per 28 29 nentorin https://www.shqiperia.com/pyetjepergjigje//Edukim-Arsimim/poezi-per-28-29-nentorin%0D%0A|820
: ali
02-11-2010
: Arsimim
: 18610 | : 7]]>
ali
cka jan leukocitet https://www.shqiperia.com/pyetjepergjigje//Mjekesi-e-Pergjithshme/cka-jan-leukocitet|1982
: REXHEP
23-07-2011
: Mjekesi e Pergjithshme
: 17518 | : 2]]>
REXHEP
cilet ishin monarket gjermane ne ballkan greqi bullgari rumani dhe shqiperi https://www.shqiperia.com/pyetjepergjigje//Histori/cilet-ishin-monarket-gjermane-ne-ballkan-greqi-bullgari-rumani-dhe-shqiperi|1038
: rahela
10-12-2010
: Histori
: 15206 | : 6]]>
rahela
cfare duhet te bej qe te mesoj ne shkolle ? https://www.shqiperia.com/pyetjepergjigje//Ambienti/cfare-duhet-te-bej-qe-te-mesoj-ne-shkolle-%0D%0A-|915
: Corona
11-11-2010
: Ambienti
: 12380 | : 9]]>
Corona
si mund te hapim nje adrese skype https://www.shqiperia.com/pyetjepergjigje//Ambienti/si-mund-te-hapim-nje-adrese-skype|3418
: alda
23-08-2012
: Ambienti
: 11647 | : 0]]>
alda
si mund te hap nje adres email https://www.shqiperia.com/pyetjepergjigje//Ambienti/si-mund-te-hap-nje-adres-email|2866
: naldi
31-03-2012
: Ambienti
: 9834 | : 0]]>
naldi
cfare jane tretesira fiziologjike intravenoze dhe per cfare sherbejne? https://www.shqiperia.com/pyetjepergjigje//Biologji/cfare-jane-tretesira-fiziologjike-intravenoze-dhe-per-cfare-sherbejne|3581
: elibeta
25-10-2012
: Biologji
: 9247 | : 0]]>
elibeta
si mund te regjistrohem ne junior milioner https://www.shqiperia.com/pyetjepergjigje//Televizion/si-mund-te-regjistrohem-ne-junior-milioner|2476
: Marin
26-12-2011
: Televizion
: 9194 | : 5]]>
Marin
si eshte krijuar toka nga ajri hena apo dielli https://www.shqiperia.com/pyetjepergjigje//Ambienti/%0D%0Asi-eshte-krijuar-toka-nga-ajri-hena-apo-dielli%0D%0A|2013
: naser
15-08-2011
: Ambienti
: 9051 | : 2]]>
naser
si mund te bie nga pesha? https://www.shqiperia.com/pyetjepergjigje//Diet-Fitness/si-mund-te-bie-nga-pesha|2180
: Ali45
07-10-2011
: Diet dhe Fitness
: 8910 | : 4]]>
Ali45
biografia e autorit rexhep hoxha vepra verorja https://www.shqiperia.com/pyetjepergjigje//Edukim-Arsimim/biografia-e-autorit-rexhep-hoxha-vepra-verorja|4808
: fllanza
29-11-2013
: Arsimim
: 8686 | : 1]]>
fllanza
cila eshte formula e punes https://www.shqiperia.com/pyetjepergjigje//Fizike/cila-eshte-formula-e-punes|1784
: taliban
13-05-2011
: Fizike
: 8433 | : 8]]>
taliban
cila ishte pozita e territoreve ilire ne kohen e ndarjes se perandorise romake ne dy pjese? https://www.shqiperia.com/pyetjepergjigje//Histori/cila-ishte-pozita-e-territoreve-ilire-ne-kohen-e-ndarjes-se-perandorise-romake-ne-dy-pjese%0D%0A|1653
: sakis
11-04-2011
: Histori
: 8290 | : 3]]>
sakis
qka eshte simbioza? https://www.shqiperia.com/pyetjepergjigje//Biologji/qka-eshte-simbioza|1786
: vjossa
14-05-2011
: Biologji
: 8233 | : 5]]>
vjossa
si mund te gjej faturen e dritave ?? ne cfare adrese?? https://www.shqiperia.com/pyetjepergjigje//Ambienti/si-mund-te-gjej-faturen-e-dritave--ne-cfare-adrese|2306
: gele
05-11-2011
: Ambienti
: 8155 | : 2]]>
gele
si mund te vjidhet nje adrese facebook https://www.shqiperia.com/pyetjepergjigje//Ambienti/si-mund-te-vjidhet-nje-adrese-facebook%0D%0A|683
: gerta
25-10-2010
: Ambienti
: 7816 | : 8]]>
gerta
vize pune per ne canada https://www.shqiperia.com/pyetjepergjigje//Ambienti/vize-pune--per-ne-canada|1827
: OPTIMUS
31-05-2011
: Ambienti
: 7810 | : 1]]>
OPTIMUS
testet e njeriu deh natyra per kl 4 https://www.shqiperia.com/pyetjepergjigje//Ambienti/testet-e-njeriu-deh-natyra-per-kl-4|4542
: lena_bini.1@hotmail.com
22-05-2013
: Ambienti
: 7761 | : 1]]>
lena_bini.1@hotmail.com