Pyetjet e Letersise te provimit te Matures te ketij viti 

Ku mund te gjej pyetjet e matures se Letersise per 2010? Thuhet qe i kane nxjerr ne internet po nuk i gjej dot gjekundi 

Pyetur ne Standarde dhe Testime - 1820 dite me parë

Terma: Pyetjet e Letersise te provimit te Matures te ketij viti 

Kjo pyetje është e mbyllur!
Raportoje si abuzuese
Vleresoje : 11 8

Pyet diÁka

Pyet tani

Kategoritë


© 2010 ShqiperiaCom. Pyet diÁka. Merrni përgjigje. Te gjitha te drejtat te rezervuara.

kërko