ceshte e drejta civile 

ju lutem nje pergjigjeje ne pergjithsi per qka nenkuptojm me te drejten cicile, qeshte ajo dhe qka studijon 

Pyetur ne Shkollim - 1696 dite me parë

Terma: ceshte e drejta civile 

Kjo pyetje është e mbyllur!
Raportoje si abuzuese
Vleresoje : 2 1

Pyet diÁka

Pyet tani

Kategoritë


© 2010 ShqiperiaCom. Pyet diÁka. Merrni përgjigje. Te gjitha te drejtat te rezervuara.

kërko