si mund ti eliminoje aknet apo pucrrat ne ffytyre ne shpinde 

si mund te me ndihmoni ne eliminimi e puqrrave ne fytyre ne shpine tashe jone 19 vjeqare dhe me kane dale prej moshes 15 vjeqare si mund te me ndihmoni ju falimderit per ndihmesen  

Pyetur ne Shendeti - 1061 dite me parë

Terma: si  mund  ti  eliminoje  aknet  apo  pucrrat  ne ffytyre  ne  shpinde 

Answer now
Raportoje si abuzuese
Vleresoje : 5 0

Pyet diÁka

Pyet tani

Kategoritë


© 2010 ShqiperiaCom. Pyet diÁka. Merrni përgjigje. Te gjitha te drejtat te rezervuara.

kërko