problem me lekuren e fytyres 

jam 43 vjeqare kam puqrra ne fytyr nen lekur , fetyren e kam te skuqur faqet ,mjekrren,dhe ballin si dhe kokrra te vogla nen lekur nganjehere kam edhe kruarje qka te perdori 

Pyetur ne Lekure dhe Trupi - 1138 dite me parë

Terma: problem me lekuren e fytyres 

Answer now
Raportoje si abuzuese
Vleresoje : 2 0

Pyet diÁka

Pyet tani

Kategoritë


© 2010 ShqiperiaCom. Pyet diÁka. Merrni përgjigje. Te gjitha te drejtat te rezervuara.

kërko