pERSHENDETJE KERKOJ TE DI ME SHUME PER ALERGJITE E FEMIJEVE per ato qe shfaqen si pucra dhe per ato qe shfaqen si njolla te medha te kuqe per te mundur te dalloj parazitet nga alergjite 

 

Pyetur ne Lekure dhe Trupi - 1684 dite me parë

Terma: pERSHENDETJE KERKOJ TE DI ME SHUME PER ALERGJITE E FEMIJEVE per ato qe shfaqen si pucra dhe per ato qe shfaqen si njolla te medha te kuqe per te mundur te dalloj parazitet nga alergjite 

Kjo pyetje është e mbyllur!
Raportoje si abuzuese
Vleresoje : 0 0

Pyet diÁka

Pyet tani

Kategoritë


© 2010 ShqiperiaCom. Pyet diÁka. Merrni përgjigje. Te gjitha te drejtat te rezervuara.

kërko