Si zhduken njollat e diellit ne fytyre? 

Me kane mbetur ca njolla ne fytyre nga dielli. Kam perdorur kremra nga me te shtrenjtat dhe s'ma kane bere efekt. Ka ndonje metode tjeter qe mund te perdoret per ti hequr keto njolla nga fytyra? 

Pyetur ne Lekure dhe Trupi - 1786 dite me parë

Terma: Si zhduken njollat e diellit ne fytyre 

Kjo pyetje është e mbyllur!
Raportoje si abuzuese
Vleresoje : 43 8

Pyet diÁka

Pyet tani

Kategoritë


© 2010 ShqiperiaCom. Pyet diÁka. Merrni përgjigje. Te gjitha te drejtat te rezervuara.

kërko