si mund te instaloj vet antivirus ne kompjuterin tim 

kush mund tme ndihmoj do tja dij per falemindert se vet nuk di ta instaloj antivirusin ne kompjuterin tim  

Pyetur ne Kompjutera dhe Rrjete - 1500 dite me parë

Terma: si mund te instaloj vet antivirus ne kompjuterin tim 

Kjo pyetje është e mbyllur!
Raportoje si abuzuese
Vleresoje : 2 2

Pyet diÁka

Pyet tani

Kategoritë


© 2010 ShqiperiaCom. Pyet diÁka. Merrni përgjigje. Te gjitha te drejtat te rezervuara.

kërko