qka esht hardveri e qka softeri 

 

Pyetur ne Kompjuter dhe Internet - 1520 dite me parë

Terma: qka esht hardveri e qka softeri 

Answer now
Raportoje si abuzuese
Vleresoje : 5 5

Pyet diÁka

Pyet tani

Kategoritë


© 2010 ShqiperiaCom. Pyet diÁka. Merrni përgjigje. Te gjitha te drejtat te rezervuara.

kërko