cilat jan paisjet e hard diskut 

 

Pyetur ne Kompjuter dhe Internet - 1141 dite me parë

Terma: cilat jan paisjet e hard diskut 

Answer now
Raportoje si abuzuese
Vleresoje : 3 0

Pyet diÁka

Pyet tani

Kategoritë


© 2010 ShqiperiaCom. Pyet diÁka. Merrni përgjigje. Te gjitha te drejtat te rezervuara.

kërko