aplikim per viz ne kanada 

jam i intreesuar per nje viz per ne kanada i kam disa profesjon te punes si ndertim si monter i kaminave , ogjakve lyrje me fasad dhe boj etj . 

Pyetur ne Kariera dhe Punesimi - 1049 dite me parë

Terma: aplikim per viz ne kanada 

Answer now
Raportoje si abuzuese
Vleresoje : 2 1

Pyet diÁka

Pyet tani

Kategoritë


© 2010 ShqiperiaCom. Pyet diÁka. Merrni përgjigje. Te gjitha te drejtat te rezervuara.

kërko