qka ndodhi me skenderbeun dhe vllezerit e tij kur skenderbeu ishte vetem 8 vjeq  

 

Pyetur ne Histori - 875 dite me parë

Terma: qka ndodhi me skenderbeun dhe vllezerit e tij kur skenderbeu ishte vetem 8 vjeq  

Answer now
Raportoje si abuzuese
Vleresoje : 2 1

Pyet diÁka

Pyet tani

Kategoritë


© 2010 ShqiperiaCom. Pyet diÁka. Merrni përgjigje. Te gjitha te drejtat te rezervuara.

kërko