politika qe ndoqen perandoret bizantin ne apektin politik, kulturor, shoqeror dhe ekonomik ndaj popullsise arberore dhe territoreve te tyre 

 

Pyetur ne Histori - 1147 dite me parë

Terma: politika qe ndoqen perandoret bizantin ne apektin politik, kulturor, shoqeror dhe ekonomik ndaj popullsise arberore dhe territoreve te tyre 

Answer now
Raportoje si abuzuese
Vleresoje : 7 6

Pyet diÁka

Pyet tani

Kategoritë


© 2010 ShqiperiaCom. Pyet diÁka. Merrni përgjigje. Te gjitha te drejtat te rezervuara.

kërko