doja te isha pjese e kesaj shoqate falemindet asgje fitim prurese 

do me pelqente te merrja pjese ne nje shoqate bamiresie pa asnje te ardhure thjesht per humanizem 

Pyetur ne Familja dhe Maredheniet - 1489 dite me parë

Terma: doja te isha pjese e kesaj shoqate falemindet asgje fitim prurese 

Answer now
Raportoje si abuzuese
Vleresoje : 1 0

Pyet diÁka

Pyet tani

Kategoritë


© 2010 ShqiperiaCom. Pyet diÁka. Merrni përgjigje. Te gjitha te drejtat te rezervuara.

kërko