cfare eshte Imazheria dhe cfare funksioni ka? 

 

Pyetur ne Arsimim - 1712 dite me parë

Terma: cfare eshte  Imazheria  dhe cfare funksioni ka 

Kjo pyetje është e mbyllur!
Raportoje si abuzuese
Vleresoje : 0 0

Pyet diÁka

Pyet tani

Kategoritë


© 2010 ShqiperiaCom. Pyet diÁka. Merrni përgjigje. Te gjitha te drejtat te rezervuara.

kërko