Si mund te bie nga pesha? 

Dua te bie 10 kg nga pesha ime sepse e ndjej qe jam renduar pak. Dua nje diete qe te kombinoje ushqimet. Ju faleminderit! 

Pyetur ne Diet dhe Fitness - 1327 dite me parë

Terma: Si mund te bie nga pesha 

Answer now
Raportoje si abuzuese
Vleresoje : 11 6

Pyet diÁka

Pyet tani

Kategoritë


© 2010 ShqiperiaCom. Pyet diÁka. Merrni përgjigje. Te gjitha te drejtat te rezervuara.

kërko