si mund te kurohen pucrrat ne fytyre ne menyre te shpejte? 

jam 13 vjece dhe para nje viti mu shfaqen puccrat e para ne fytyre. kam nje fytyre te yndyrshme edhe pucrrat ikam ne zonen e ballit dhe te mjekres.. kam perdorur shume metoda per ti kuruar po asnjera nuk me ka dhene rrezultat. ju lutem me keshilloni per dicka. 

Pyetur ne Bukuri dhe Moda - 1613 dite me parë

Terma: si mund te kurohen pucrrat ne fytyre ne menyre te shpejte 

Answer now
Raportoje si abuzuese
Vleresoje : 170 79

Pyet diÁka

Pyet tani

Kategoritë


© 2010 ShqiperiaCom. Pyet diÁka. Merrni përgjigje. Te gjitha te drejtat te rezervuara.

kërko