me duhet nje material me terma juridike per ekonomin si mund te kerkoj ne net.apo mund tme ndihmoj kush? 

materiali me terma juridike me duhet tek fakulteti pasi ta gjej me duhet te kthej ne anglisht ose ni shqip varet si do e gjej 

Pyetur ne Biznes dhe Finance - 1452 dite me parë

Terma: me duhet nje material me terma juridike per ekonomin si mund te kerkoj ne net.apo mund tme ndihmoj kush 

Answer now
Raportoje si abuzuese
Vleresoje : 0 1

Pyet diÁka

Pyet tani

Kategoritë


© 2010 ShqiperiaCom. Pyet diÁka. Merrni përgjigje. Te gjitha te drejtat te rezervuara.

kërko