shtepia ime ka sy 

kush e shkroi vepren shtepia ime ka sy 

Pyetur ne Art dhe Kulture - 996 dite me parë

Terma: shtepia ime ka sy 

Answer now
Raportoje si abuzuese
Vleresoje : 3 1

Pyet diÁka

Pyet tani

Kategoritë


© 2010 ShqiperiaCom. Pyet diÁka. Merrni përgjigje. Te gjitha te drejtat te rezervuara.

kërko