sa e prej nesh e mbrojne mjedisin ku jetojne? 

nganjehere themi qe ne e mbrojme mjedisin por a eshte e vertete........ 

Pyetur ne Argetim dhe Muzike - 1729 dite me parë

Terma: sa e prej nesh e mbrojne mjedisin ku jetojne 

Kjo pyetje është e mbyllur!
Raportoje si abuzuese
Vleresoje : 14 8

Pyet diÁka

Pyet tani

Kategoritë


© 2010 ShqiperiaCom. Pyet diÁka. Merrni përgjigje. Te gjitha te drejtat te rezervuara.

kërko